Χρουσαλά-Πατίτσας: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το δεσμευμένο σκάφος!
Showbiz

Χρουσαλά-Πατίτσας: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το δεσμευμένο σκάφος!

Κρουαζιέρα στη Μύκονο έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι, ο Λεό Πατίτσας και η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά!

Μπορεί το πολυτελές σκάφος τους «Mirage» να βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να απολαύσουν την κρουαζιέρα τους!

Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και ο εφοπλιστής έκανε διάφορα θαλάσσια sports!

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Ψαρρού, όπου συνάντησαν τους φίλους τους, Νεσχάν Μουλαζίμ και Φραντζέσκο Τζανή. Μετά από μία υπέροχη κρουαζιέρα επέστρεψαν στην Αθήνα την Κυριακή και δέσανε το πολυτελέστατο σκάφος τους στη Βουλιαγμένη.

Αυτή τους η μετακίνηση σήμανε συναγερμό στο ΣΔΟΕ, αφού το Mirage είναι δεσμευμένο, και ελέγχεται για οφειλές στο Δημόσιο.

Για την νομιμοποίηση του ο Πατίτσας πρέπει να καταβάλλει το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Ο αρμόδιος διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος δήλωσε στην εφημερίδα Real Life: "ο,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό" και τόνισε: "όταν ένα σκάφος είναι δηλωμένο επαγγελματικό αλλά προδήλως χρησιμοποιείται για προσωπικά ταξίδια, αποδεικνύεται ότι η ΝΕΠΑ (ναυτιλιακή εταιρία πλοίων αναψυχής), ήταν τέχνασμα ώστε να μην πληρωθούν οι φόροι. Αυτές οι περιπτώσεις προκαλούν ανοιχτά το δημόσιο αίσθημα. Αν δεν παρουσιαστούν Τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον κύριο Πατίτσα, το σκάφος θα κατασχεθεί άμεσα".

Και πρόσθεσε: "Με επείγον έγγραφο, ζητάμε από τα λιμεναρχεία Βουλιαγμένης και Φλοίσβου να μας ενημερώσουν για το αν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όταν ένα σκάφος είναι δηλωμένο επαγγελματικό και χρησιμοποιείται για προσωπικά ταξίδια, η η ΝΕΠΑ ήταν τέχνασμα για να μην πληρωθούν οι φόροι".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved