ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γνωστός ηθοποιός έπαθε νευρικό κλονισμό λόγω... δημοσιότητας!
Showbiz

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γνωστός ηθοποιός έπαθε νευρικό κλονισμό λόγω... δημοσιότητας!

Η δόξα και η διασημότητα μπορεί να έχουν γλύκα και να την επιθυμούν όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τα φώτα αλλά έχει και πολλά αρνητικά!

Όπως φαίνεται αυτό έπαθε και ο γνωστός ηθοποιός Chris Evans, πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και των «Captain America» και «The Avengers».

Σύμφωνα με πληροφορίες και στενούς συνεργάτες του ηθοποιού ο Chris Evans, έφτασε στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού. Ο λόγος είναι πως ο ηθοποιός ο οποίος σημειώνει μεγάλη επιτυχία δεν άντεξε το «τρέξιμο» και το βαρύ πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθεί!

«Είναι ιδιαίτερα χαλαρός και άνετος όταν βρίσκεται στα γυρίσματα των ταινιών του, δυσκολεύεται όμως πολύ να αντέξει την πίεση της προώθησής τους, τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις που πρέπει να δώσει», δήλωσαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του σέξι ηθοποιού, αποκαλύπτοντας την κατάσταση της υγείας του.

Προσπαθώντας να αποφύγει τα χειρότερα, ο Chris στράφηκε στον Βουδισμό, ενώ προτιμά να περνά μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνος και να επισκέπτεται ειδικό γιατρό μία φορά την εβδομάδα ώστε να καταπολεμήσει τους φόβους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved