Κωνσταντινίδου: "Έγινε μαντάρα η ζωή μου με το που πέρασα στην δραματική"
Showbiz

Κωνσταντινίδου: "Έγινε μαντάρα η ζωή μου με το που πέρασα στην δραματική"

Την αγαπημένη "Ζουμπουλία", του "Παρά πέντε", δηλαδή την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξενεί την Κυριακή που μας έρχεται στην εκπομπή Gala, η Μαρία Σταματέρη. Οι δύο γυναίκες μιλάνε για όλα.... τις δυσκολίες της δουλειάς, τους δύο γάμους της αλλά και την σημασία της ψυχοθεραπείας στην ζωή της.

"Νομίζω για το πόσο δεν θέλω να μιλάω, έχει γίνει πια πολύ γνωστό και έχω εκτεθεί πάρα πολύ», λεει στην οικοδέσποινα της εκπομπής.

Παραδέχεται ότι διανύει μια από της καλύτερες επαγγελματικές της περιόδους. Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τρομεροί γονείς» του Ζακ Κοκτώ, που παίζεται στο θέατρο «Ήβη»:
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης, ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να παίξω στην παράσταση αυτή, η οποία ταλαντεύεται ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Είχα μια άρνηση για το θέατρο λόγω κάποιων καταστάσεων, αλλά νιώθω πολύ τυχερή για αυτή μου τη δουλειά...».

Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το πως αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και τις δυσκολίες που συνάντησε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τονίζει χαριτολογώντας: «Έγινε μαντάρα η ζωή μου με το που πέρασα στη δραματική σχολή... Δεν είχα λεφτά, ήταν όλα πολύ δύσκολα τότε. Ίσως αυτές οι δυσκολίες να πρέπει να γίνονται από την αρχή, από τη σχολή, για να καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις δύναμη να αντέξεις αυτή τη δουλειά. Το «υλικό» που έχει φτιαχτεί είναι μέσα από αυτές τις δυσκολίες, ίσως έπρεπε να τις περάσω. Αλλά αν με ρωτάς, δεν θέλω να τις ξαναπεράσω...».

Μιλά για τη ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα που βγήκε από δυό γάμους, για τη σχέση που έχει με τη μονάκριβη κόρη της και με τους αγαπημένους της φίλους. Παραδέχεται το πόσο πολύ την βοήθησε η ψυχοθεραπεία σε περίοδο της ζωής της που τα πράγματα ήταν δύσκολα και αδιέξοδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved