Συνεχής ενημέρωση: Όλα όσα συμβαίνουν στα μουσικά βραβεία
Showbiz

Συνεχής ενημέρωση: Όλα όσα συμβαίνουν στα μουσικά βραβεία

Ένα βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα στο κρεβάτι με τον Θέμη Γεωργαντά άνοιξε τα μουσικά βραβεία Mad.

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς εμφανίστηκε στη σκηνή και κάνοντας ένα μικρό πρόλογο για να δούμε στη συνέχεια την εμφάνιση της Demy με τους Fade. Σειρά στη σκηνή πήραν η Λάουρα Νάργιες και ο Ορφέας Παπαδόπουλος για να παρουσιάσουν το πρώτο βραβείο της βραδιάς, αυτό του καλύτερου Video clip Pop. Λίγο αργότερα είδαμε την Ήβη Αδάμου σε ένα ντουέτο με τους Ονιράμα ενώ το επόμενο βραβείο έδωσαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί «Mappes» με τα μπουρνούζια τους, για το βραβείο τραγούδι της χρονιάς που παίχτηκε πιο πολύ στο ραδιόφωνο. Αμέσως μετά είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου σε μία σέξι εμφάνιση μαζί με τους Lucky Man Project ενώ λίγο αργότερα ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη κάλεσαν στη σκηνή τους Vegas, οι οποίοι έδωσαν το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη!

Η επόμενη εμφάνιση ήταν αυτή της Shaya με τους HouseTwins και τους Slick beats, ενώ αμέσως μετά η Δούκισσα Νομικού και ο Κωσταντίνος Λάγκος έδωσαν το βραβείο για το καλύτερο Video clip hip hop/urban. Σειρά στη σκηνή πήραν ο Δήμος Αναστασιάδης και οι Cosa Mostra, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισης του τραγουδιστή, κάθισε ανάμεσα στους επωνύμους για... κους κους! Αμέσως μετά είδαμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μίνα Ορφανού, οι οποίοι απένειμαν το βραβείο για το καλύτερο Video clip Alternative!

Σειρά στη σκηνή παίρνει ο Γιώργος Σαμπάνης με τους Otherview, ενώ λίγο αργότερα Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δίνουν το βραβείο στο καλύτερο Video Clip της χρονιάς! Επόμενη εμφάνιση για Μηδενιστή και Professional Sinnerz οι οποίοι ξεσηκώνουν το κοινό! Στο ίδιο κλίμα, ο Κώστας Μαρτάκης, ο ClayDee, η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποίοι κράτησαν την ένταση ψηλά! Το βραβείο για το καλύτερο Rock Video clip παρουσίασαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Άλεξ Κάβδας! Λίγο μετά, η Έλενα Παπαρίζουμε τη μπαλάντα της κάνει όλο το στάδιο να φωνάζει το όνομά της! Σειρά στη σκηνή πήραν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Σπύρος Σούλης για να δώσουν το βραβείο στο καλύτερο συγκρότημα, ενώ λίγο αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χάρης Χριστόπουλος βράβευσαν την καλύτερη συνεργασία!

Κατερίνα Στικούδη και Νίκος Γκάνος έδωσαν ξανά ρυθμό στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, ενώ Έλενα Παπαβασιλείου και Νίκος Αναδιώτης παρουσίασαν το βραβείο για το Sexy Video clip με τον Νίκο Αναδιώτη να... ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, αφού ξεκούμπωσε το πουκάμισό του! Εμφάνιση έκπληξη στη συνέχεια για τις Μέλισσες, οι οποίοι ερμήνευσαν το καινούργιο τους τραγούδι με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ σειρά πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παρουσίασε το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της χρονιάς! Τη σκυτάλη πήρε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έκανε κυριολεκτικά όλο το στάδιο να ουρλιάζει! Σειρά για το βραβείο Fashion icon, το οποίο παρουσίασαν η Πηνελόπη Πλάκα και ο Μύρωνας Στρατής, και λίγο αργότερα η Ειρήνη Περάκη, η Νάντια Μπουλέ και η Φωτεινή Κορρέ, έδωσαν το βραβείο για το Dance Video.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε όλο το στάδιο με μία εμφάνιση έκπληξη! Λίγο αργότερα, ο Θέμης Γεωργαντάς προλογίζει τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μαζί με την Δέσποινα Βανδή απονείμει τιμητικό βραβείο στον Φοίβο, για την προσφορά του στη δισκογραφία! Αμέσως μετά, ο Άκης Πετρετζίκης με την Εθνική ομάδα Πόλο γυναικών, δίνουν το βραβείο στον άντρα καλλιτέχνη της χρονιάς για να εμφανιστεί λίγο αργότερα η Έλενα Παπαρίζου, ο Σταν και οι Playmen! Πρωτότυπος τρόπος για να δωθεί το βραβείο για την καλύτερη ατάκα, αφού στη σκηνή εμφανίστηκαν ο "Κίτσος" και η "Τασούλα" ή αλλιώς ο Νίκος Ορφανός και η Μαρία Διακοπαναγιώτου για να το απονείμουν! Τη διάθεση στα ύψη ανέβασε και πάλι η Πάολα με την εμφάνισή της, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαρία Μπεκατώρου για να δώσουν το βραβείο για το Video clip Mad Greekz. Καυτή εμφάνιση έκανε η Ελένη Φουρέιρα με τους ΝΕΒΜΑ, ενώ λίγο αργότερα είδαμε στη σκηνή την Ελεονώρα Μελέτη η οποία έδωσε το βραβείο στον καλλιτέχνη της χρονιάς!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους Vegas εμφανίστηκαν και το κοινό άρχισε και πάλι να χορεύει! Το Βραβείο Mad Κύπρος έδωσαν η Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Μιχάλη Μαρίνο! Η βραδιά έκλεισε με μία εμφάνιση έκπληξη από την Πάολα και τους Stavento!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved