Αυτοί είναι οι most Loved and Hated τραγουδιστές για τις είκοσι μέρες του Ιουνίου!
Showbiz

Αυτοί είναι οι most Loved and Hated τραγουδιστές για τις είκοσι μέρες του Ιουνίου!

Ποιους τραγουδιστές αγαπάτε και ποιους καταψηφίσατε; Τι έδειξε το μεγαλύτερο poll της showbiz τις είκοσι μέρες του Ιουνίου;

Οι πέντε πιο αγαπητοί τραγουδιστές είναι οι εξής:

Στην κορυφή και αυτό το μήνα παραμένει η Άννα Βίσση η οποία συγκεντρώνει 6.833 ψήφους, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου (4.557)., που έχει ανέβει αρκετά! Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χαρούλα Αλεξίου (4.063) και με ελάχιστη διαφορά ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή (3.933) Σταθερά ανοδική πορεία έχει η Ελευθερία Αρβανιτάκη που βρίσκεται στην πέμπτη θέση των πιο αγαπητών τραγουδιστών (3.136)!

Αυτοί είναι οι πιο μισητοί τραγουδιστές:

Η Δέσποινα Βανδή για άλλη μία φορά στην κορυφή, αφού έλαβε 9.387 ψήφους! New entry στο "Love and Hate" η... Ευρυδίκη, η οποία αμέσως καταλαμβάνει την δεύτερη θέση (5.144) των πιο μισητών τραγουδιστών της showbiz! Την τιμητική της έχει η Άρτεμις Αλεξανδράτου (3.878), η Νάντια Μπουλέ (3.30) και την πεντάδα συμπληρώνει η... "Lady" Άντζελα Δημητρίου με 3.239 ψήφους!

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές τον Ιούνιο μήνα; Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε! Να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε μήνα το «Love and Hate» μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία ξεκινάει από την αρχή.

Γιατί όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας για κάποιους ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved