Ozzy Osbourne: Οι απαιτήσεις του για τη συναυλία στην Ελλάδα;
Showbiz

Ozzy Osbourne: Οι απαιτήσεις του για τη συναυλία στην Ελλάδα;

Ο Ozzy Osbourne κλείνει την περιοδεία του την Κυριακή 1 Ιουλίου με μια συναυλία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο TerraVibe Park της Μαλακάσας.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ του κόσμου ο οποίος όμως όλα αυτά τα χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ κι ας καραδοκούν γύρω του οι κάμερες. Κι αυτό αποδεικνύεται ακόμη μια φορά με τον ερχομό του στη χώρα μας.

Ο άνθρωπος που μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει και να το έχει, εξαιτίας της φήμης αλλά και της επιτυχίας του, δεν απαιτεί τίποτα, τουναντίον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ozzy Osbourne έχει ζητήσει απλά πράγματα που αφορούν κυρίως τη διατροφή του. Θέλει πολλά φρούτα, καθώς -όπως φαίνεται- προσέχει πολύ την υγεία του, αλλά θέλει να έχει και ενέργεια πριν τα δώσει όλα στη σκηνή για το ελληνικό κοινό.

Μάλιστα θα φάει από τον μπουφέ που θα στηθεί από την παραγωγή για όλους όσοι συμμετέχουν στη συναυλία, που θα έχει κρέατα, πουλερικά και φυσικά σαλάτες. Ο Οzzy μάλιστα έχει ζητήσει και εμφιαλωμένο νερό, καθώς από τη μια η ζέστη και από την άλλη η εμφάνισή του στη σκηνή, όπως είναι φυσικό, απαιτούν κάτι δροσιστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved