Ρούλα Κορομηλά: «Όσοι με έκριναν ήθελαν να γίνουν αυτό που ήμουν εγώ»
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: «Όσοι με έκριναν ήθελαν να γίνουν αυτό που ήμουν εγώ»

Η Ρούλα Κορομηλά, απόλυτα συνειδητοποιημένη μιλάει για τη νέα της ασχολία, τη συγγραφή παραμυθιών και κάνει κριτική πρώτα στον εαυτό της και μετά σε όσους την κρίνουν.

Η ίδια τονίζει ότι το γράψιμο τη βοήθησε να βρει τις ισορροπίες της. «Το γράψιμο με βοήθησε πολύ. Είμαι πολύ ήρεμη. Σου μιλάω ειλικρινά πως τώρα και να μου γράψει κάποιος κάτι άσχημο δε θα στεναχωρηθώ. Ξέρεις πώς ήμουν παλιά, που έκλαιγα και φώναζα... Τώρα θα χαμογελάσω και θα πω: "τι λέει τώρα αυτός;"», είπε στην εφημερίδα «Espresso».

Μάλιστα έδωσε τη δική της απάντηση και σε όσους στο παρελθόν την έκριναν αυστηρά.

«Δεν έχω και δε θέλω να αποδείξω τίποτα. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά είναι αλήθεια, έτσι αισθάνομαι! Οι άνθρωποι που δεν έχουν επιλεκτική μνήμη και είναι αντικειμενικοί μπορούν να ξεχωρίσουν την προσφορά μου στο χώρο. Οι άλλοι, αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν καταστάσεις, το βλέπουν, αλλά δε θέλουν να το πιστέψουν. Γιατί αυτοί δεν έγιναν ποτέ αυτό που ήθελαν να γίνουν. Sorry κιόλας δηλαδή...», ανέφερε όλο νόημα.

Όσο για το λόγο που την ώθησε να γράψει παιδικά παραμύθια, τονίζει ότι μπορεί να είναι και το γεγονός ότι δεν απέκτησε δικά της παιδιά.

«Πιθανότατα να είναι και αυτή η έλλειψη που με οδήγησε σε αυτό. Αλλά για να μην έγινε για κάποιο λόγο θα συνέβη. Το ότι έχω αδυναμία στα παιδιά είναι γνωστό και από εκεί ξεκινάνε όλα. Σίγουρα λοιπόν για κάποιο λόγο δεν απέκτησα παιδί. Δεν είναι όμως ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την επιθυμία», δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved