«Chiki Chiki»: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες με τη Nikki Lee
Showbiz

«Chiki Chiki»: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες με τη Nikki Lee

Η ώρα είναι 11:00 και ένα υπερπολυτελές σπίτι στη Νέα Μάκρη αρχίζει να κατακλύζεται από κόσμο, φώτα, κάμερες, φωτογράφους, μοντέλα, στυλίστες, μακιγιέζ σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Ενώ λίγο πριν τις 12:00 καταφθάνει και η Nikki Lee πολύ χαρούμενη αλλά και λίγο αγχωμένη. Οι ετοιμασίες ξεκινούν και είναι πυρετώδεις, οι ώρες περνούν και τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού «Chiki Chiki» πρέπει να αρχίσουν.

Τα πλάνα είναι πολλά και όλους τους χώρους του σπιτιού, κήπο, πισίνα, δωμάτιο, μπάνιο και φυσικά σαλόνι που γίνεται και το μεγάλο πάρτι στο τέλος. Όλα λειτουργούν ομαλά με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου να κυριαρχούν. Η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια μαζί με τις δυο φίλες της ζουν με πάθος τις στιγμές στο video clip, λένε «Goodbye» στον «lover» και ξεσαλώνουν. Τα γέλια και τα πειράγματα δεν σταματούν λεπτό με το cd player φυσικά να παίζει «Chiki Chiki στη διαπασών και το πάρτι να γίνεται... αληθινό.

Στο ρόλο του ενοχλητικού «lover» βλέπουμε τον ταλαντούζο ηθοποιό, Γιάννη Κωστάκη, ή αλλιώς τον σωσία του Ζακ Γαλιφιανάκη – όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν οι συνάδελφοί του -!

Δείτε φωτογραφίες backstage από το video clip

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved