Δούκισσα Νομικού: «Δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος! Χωρίς να θέλω να τα γειώσω τα πράγματα»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος! Χωρίς να θέλω να τα γειώσω τα πράγματα»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε τι της είπε ο πατέρας της για τη sexy εμφάνισή της με τα cupcakes, μίλησε στην εκπομπή «Μίλα», για τον ιδανικό σύντροφο, για το πότε και αν θέλει να γίνει μανούλα αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Αναφερόμενη στο σάλο που είχαν προκαλέσει τα cupcakes στο στήθος της, είπε:

«Οι γονείς μου δεν μου είπαν τίποτα! Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ανοιχτόμυαλος. Ούτε οι γονείς μου περίμεναν αυτό που έγινε. Ο μπαμπάς μου, μου είπε "κορίτσι μου, μια χαρά! Εγώ ένιωθα μια χαρά που το είδα. Δεν θίχτηκε κανένας. Μην αποσυντονίζεσαι! Και δεν το ξανασυζητήσαμε από τότε. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο έντονα νιώθω πως δεν ήταν και τίποτα! Πολύ κακό για το τίποτα! Οι δικοί μου άνθρωποι και όσοι πραγματικά μ΄αγαπάνε, το είδανε ωραίο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι συνέχεια έτσι. Ήτανε μια φορά, έγινε και καλώς έγινε! Καμιά φορά καλό είναι να γίνεται κάτι έτσι κόντρα, για να μην βαριέμαι και εγώ, και οι γύρω μου, και ο κόσμος!»

Μιλώντας για τον ιδανικό σύντροφο, είπε πως δεν υπάρχει. Και εξήγησε το γιατί:

«Δεν θέλω να χάνω αυτό το ροζ συννεφάκι, και το ξέρω! Δεν υπάρχει ο τέλειος σύντροφος, γιατί όλοι μας έχουμε ελατώμματα! Υπάρχει ιδανικός σύντροφος για μια δεδομένη στιγμή, και όταν περάσει η καψούρα, συνειδητοποιείς πως τα πράγματα δεν είναι έτσι! Άρα δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος! Χωρίς να θέλω να τα γειώσω τα πράγματα».

Όσο για το πότε σκοπεύει να κάνει μωρό; λέει πως το έχει... αργήσει!

«Το έχω αργήσει! Τα αγαπώ τα μωρά! Αλλά δεν αφήνω αυτό το συναίσθημα να με παρασύρει. Γιατί βάζω τη λογική και ξέρω πως μια τέτοια απόφαση πρέπει να είναι πολύ συνειδητή. Ένα μωρό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι παιχνίδι! Θα γινόμουν μάνα με τεράστια χαρά και ανυπομονησία! Μακάρι να με αξιώσει ο θεός! Για μένα, ένα μωρό είναι ένα θαύμα!»

Παράλληλα, τόνισε ότι αυτό το διάστημα δίνει εξετάσεις ώστε να τελειώσει τη σχολή της που άφησε 1,5 χρόνο πίσω, και πως τα τηλεοπτικά της σχέδια είναι όλα στον αέρα!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved