Ποια μουσικά σχήματα θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα
Showbiz

Ποια μουσικά σχήματα θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα

Ήδη μεγάλοι καλλιτέχνες του εγχώριου πενταγράμμου έχουν δώσει τα χέρια για να συνεργαστούν σε νυχτερινά κέντρα τον ερχόμενο χειμώνα.

Πρώτος και καλύτερος ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εντυπωσιάστηκε από τη σκηνική παρουσία της Πάολα στα βραβεία Mad που αποφάσισε να κάνει κρούση στην τραγουδίστρια για κοινές εμφανίσεις τους τον ερχόμενο χειμώνα. Εκείνη ενθουσιάστηκε και έτσι θα δούμε ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια στη σκηνή αν σκεφτεί κανείς πως ο Σάκης είναι πιο ποπ και η Πάολα καθαρά λαϊκή τραγουδίστρια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 'στέγη' τους θα είναι το Diogenis Studio αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ως σχήμα. Ένα άλλο σχήμα που λίγοι θα περίμεναν είναι αυτό του Αντώνη Ρέμου με τον Στέλιο Ρόκκο στο «Αθηνών Αρένα», κάτι που ανακοίνωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Οι δύο τραγουδιστές είναι εδώ και χρόνια φίλοι και χαίρονται αμφότεροι για αυτή τη συνεργασία.

Δύο ακόμα φίλες που σκοπεύουν να συνεργαστούν τον ερχόμενο χειμώνα, είναι η Έλενα Παπαρίζου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως οι δύο τραγουδίστριες είναι ενθουσιασμένες με μία τέτοια προοπτική. Ένα από τα σχήματα που έχουν κλείσει σίγουρα είναι αυτό της Έλλης Κοκκίνου με τον Νίκο Οικονομόπουλο οι οποίοι από το τέλος Αυγούστου μέχρι τον Οκτώβριο θα εμφανίζονται στο «Θέα». Έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και αυτό σκοπεύουν να κάνουν και τώρα. Όσο για την απόλυτη Άννα Βίσση, οι εκδοχές είναι δύο: Είτε ότι θα εμφανίζεται με γνωστό ελληνικό συγκρότημα σε νυχτερινό κέντρο, είτε ότι θα παρουσιάσει στις αρχές της νέας χρονιάς την αγαπημένη ροκ όπερα «Δαίμονες» στο Παλλάς. Μπορεί όμως να συμβούν και τα δύο, δηλαδή να συνεργαστεί με το συγκρότημα στις αρχές του χειμώνα και προς τα τέλη του ή τις αρχές της Άνοιξης να ανεβάσει τους Δαίμονες. Ίδωμεν....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved