Γωγώ Μπρέμπου: Συμμετέχει αφιλοκερδώς σε παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: Συμμετέχει αφιλοκερδώς σε παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των ανθρώπων και ο καθένας προσπαθεί με τον τρόπο του να βοηθήσει το συνάνθρωπό του.

Πολλοί καλλιτέχνες βοηθούν με το έργο τους κάθε φορά που αυτό τους ζητείτε.

Στα πλαίσια των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Παπάγου, παρουσιάζεται μια βραδιά τέχνης και θετικής ενέργειας με γνωστά τραγούδια από το νέο κύμα και γνωστών συνθετών (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Σ. Ξαρχάκου, κ.α.), καθώς και με ποίηση και κείμενα αγαπημένων Ελλήνων λογοτεχνών με θέμα: τον ήλιο, τη θάλασσα, το φεγγάρι, τον έρωτα, την Ελλάδα.

Διαβάζουν κι ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Γιώργος Γεωγλερής, Σαράντος Γεωγλερής, Ματίνα Καρρά, Γιώργος Λέφας, Γωγώ Μπρέμπου, Σοφία Παναηλίδου, Χρύσα Παπαδοπούλου.

Τραγουδούν: ο δραματικός βαθύφωνος της Λυρικής Σκηνής Θεόδωρος Μωραΐτης και οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Φανή Γέμτου, Γεωργία Ζώη, Ευτυχία Μοσχάκη, Δήμητρα Σιγάλα. Στο πιάνο η Πόπη Μάλφα

Όλοι οι καλλιτέχνες, πολίτες του Δήμου, προσφέρονται αφιλοκερδώς. Η είσοδος είναι ελεύθερη με την προτροπή ο καθένας ν' αφήσει από ένα πακέτο τρόφιμα (μακράς διαρκείας) στην είσοδο του θεάτρου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved