Νίκος Μάλεκ: Ο δερβίσης της Δέσποινας Βανδή
Showbiz

Νίκος Μάλεκ: Ο δερβίσης της Δέσποινας Βανδή

Άκρως εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ήταν η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα φετινά μουσικά βραβεία.

Εκτός από το απαστράπτον φόρεμα της τραγουδίστριας και το σκηνικό με τα στάχια που είχαν στηθεί στην επιφάνεια της σκηνής μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν οι πέντε χορευτές οι οποίοι στροβιλίζονταν σε δερβίσικους ρυθμούς. Μεταξύ των πέντε χορευτών ανατολίτικων χορών ήταν και μετρ του είδους Νίκος Μάλεκ!

Η «Espresso της Κυριακής» εντόπισε τον Νίκο Μάλεκ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί ζει και δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία, που ξεπερνά ακόμα και τα ελληνικά σύνορα, αφού διάσημες σχολές χορού τον καλούν προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του: «Η συνεργασία μας με τη Δέσποινα Βανδή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαινόταν ότι θα συμβεί από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας» αναφέρει ο Νίκος Μάλεκ και προσθέτει:

«Είναι πραγματικά μια άψογη επαγγελματίας. Χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ έστω και λίγα λεπτά κοντά της. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βρισκόμουν εκεί, αν η σπουδαία χορεύτρια και φίλη μου Άννα Δημητράτου δεν μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω στο σχήμα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνθρωποι της παραγωγής του μουσικού καναλιού που διοργάνωσε τη λαμπερή βραδιά αναζητούσαν να βρουν Έλληνες χορευτές, εξειδικευμένους στον ιδιαίτερο χορό των Τούρκων μοναχών Σούφι. Ετσι επικοινώνησαν με την Άννα Δημητράτου, η οποία διατηρεί τη σχολή χορού Oriental Expression. Μαζί χορέψαμε τον τουρκικό χορό Σούφι, ενώ στη σκηνή ήταν επίσης ο Prince Kayammer, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στους ανατολίτικους χορούς, αλλά και η Βασιλική Λυμπεροπούλου με την Άννα Γεωργάτσου, οι οποίες εντυπωσιάζουν με τη σκηνική παρουσία τους. Με άλλα λόγια, ήμασταν μια δυνατή ομάδα και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και μετά, όταν μας πλησίασαν όλοι οι καλλιτέχνες για να μας συγχαρούν. Στις πρόβες, θυμάμαι, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι στροβιλιζόμαστε με άνεση για ώρα. Όντως, δεν είναι κάτι απλό, θέλει εσωτερική δύναμη και φυσικά πολλές ώρες εξάσκησης και εκπαίδευσης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved