Άντζελα Δημητρίου: «Ο Τρούπης έφαγε πολύ ξύλο από εμένα»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Ο Τρούπης έφαγε πολύ ξύλο από εμένα»

«Έφαγε πολύ ξύλο. Πρέπει να πονάει ακόμα» είπε γελώντας σε συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Τρούπη!

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω. Εγώ δηλαδή γιατί δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου; Ούτε καν με το μυαλό μου! Όταν είμαι με έναν άνθρωπο είμαι εκεί. Για όσο κρατήσει. Αν και μέχρι τώρα οι σχέσεις μου ήταν μακροχρόνιες και πολύ δυνατές» είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό OK!

Η Άντζελα τονίζει ότι την έχουν απατήσει αλλά δεν έχει πιάσει κανέναν επ' αυτοφώρω! Δε διστάζει να πει ότι έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας... «Έχω κάνει κανονική παρακολούθηση με το αυτοκίνητο και ανακάλυψα για ακόμη μία φορά ότι ο άντρας μου μου έλεγε ψέματα. Τον παίρνω λοιπόν τηλέφωνο, ενώ τον έβλεπα απέναντί μου και τον ρωτάω «Που είσαι;» «Στη δουλειά» μου απαντάει. «Τι ώρα θα τελειώσεις;» τον ρωτάω. «Σε καμιά ώρα γιατί έχω πολλή δουλειά» μου λέει. Όταν γύρισε στο σπίτι του είπα: «Σε εμένα δεν θα ξαναπείς ποτέ ψέμα». Αλλά δεν το τήρησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved