Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και το… μνημόνιο!
Showbiz

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και το… μνημόνιο!

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης γίνεται ο «Mnimonimous», καυτηριάζει και σχολιάζει την καθημερινότητα του Έλληνα και αποκρυπτογραφεί το μνημόνιο...

Αυτόν τον τίτλο επέλεξε ο Βλαδίμηρος μαζί με τους Ντίνο Σπυρόπουλο και Γιώργο Γαλίτη, που συνυπογράφουν το κείμενο στον νέο θεατρικό κωμικό μονόλογο, «Mnimonimous».

Ο «Mnimonimous» δεν είναι άλλος από τον Αριστοτέλη, έναν απλό, τυπικό, καθημερινό, άνεργο Έλληνα, που άλλαξε ταυτότητα αφού δεν μπορούσε να είναι αυτός που είναι. Είναι ο μόνος που διάβασε το μνημόνιο αφού κανείς βουλευτής - πολιτικός δεν ασχολήθηκε.

Ο ίδιος ο o Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε χαρακτηριστικά για το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα: «Δεν είναι μια απλή ιστορία αυτό που πρόκειται να παρουσιάσουμε. Δεν είναι μια ιστορία που αφορά το παρελθόν. Είναι αυτό που συμβαίνει τώρα και εκφράζει την απόγνωση του Έλληνα. Και όπως λέει και ο ήρωας "καλύτερα στην τρέλα παρά στη φυλακή"».

Ο «Mnimonimous», με ρούχο μόνο την ελληνική σημαία και από μέσα γυμνός, βγαίνει στο μπαλκόνι και αρχίζει τον δικό του προεκλογικό αγώνα. Το Δρομοκαΐτειο γίνεται το αρχηγείο του.

Η παράσταση θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από τη Θεσσαλονίκη και από τον Οκτώβριο θα παίζεται στο θέατρο «Προσκήνιο» στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved