Αυτή είναι η γυναίκα που θεωρεί τον Τρύφωνα Σαμαρά «φύλακα- άγγελό» της!
Showbiz

Αυτή είναι η γυναίκα που θεωρεί τον Τρύφωνα Σαμαρά «φύλακα- άγγελό» της!

Το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» δίνει η Μαργαρίτα που ξέρει να παλεύει με τον καρκίνο και δίνει κουράγιο στους οικείους της και στον φίλο της, Τρύφωνα Σαμαρά.

Η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του Τρύφωνα μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα Espresso.

"Δεν τον θεωρώ αδελφό μου, αλλά άγγελό μου" δήλωσε. Η νεαρή κοπέλα περνά δύσκολες ώρες, αφού πέρα από το πρόβλημα υγείας της, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν της έχει δοθεί βοήθεια να αντεπεξέλθει στα έξοδα και σε ένα μήνα λήγει και η άδεια παραμονής της.

Ο hair stylist όμως, στέκεται συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει. Ο ίδιος έχει κάνει τάμα προκειμένου να δει την Μαργαρίτα να γίνετε καλά, μιλά στους γιατρούς και έχει αναλάβει τα νοσήλιά της. Ενώ, με το χιούμορ και το χαμόγελό του κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την ανεβάσει ψυχολογικά.

Στο πλευρό της είναι και η μητέρα της Μαργαρίτας, η οποία είπε με τη σειρά της στην εφημερίδα: «Η γνωριμία του Τρύφωνα και της Μαργαρίτας έγινε πριν από επτά χρόνια στον «Άγιο Σάββα», όταν στο διπλανό κρεβάτι ήταν η μητέρα του. Ο Τρύφωνας και ο Μπαμπάς του έκαναν τα πάντα για να ανεβάσουν τη Μαργαρίτα. Μετά από μέρες βγήκαμε από το νοσοκομείο. Όταν στις 28 Δεκεμβρίου τον πήρε για «Χρόνια Πολλά» της είπε ότι η μητέρα του έφυγε και από τότε δέθηκαν ακόμα πιο πολύ. Μέχρι και σήμερα έρχεται και μας βλέπει και μας βοηθάει. Έρχεται μάλιστα και στο νοσοκομείο και μιλάει με τη Μαργαρίτα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved