Δήμος Αναστασιάδης: Η γνωριμία, η συνεργασία και οι συμβουλές που του έδωσε ο Ντέμης Ρούσος
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: Η γνωριμία, η συνεργασία και οι συμβουλές που του έδωσε ο Ντέμης Ρούσος

Ο Δήμος Αναστασιάδης θα συνεργαστεί με τον Ντέμη Ρούσσο, ανοίγοντάς του τη συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας στις 14 Ιουλίου.

Η γνωριμία των δυο καλλιτεχνών έγινε μέσω του κοινού τους γνωστού, Γιώργου Ισάακ, με τον οποίο συνεργάζεται ο Ντέμης Ρούσος και ο Δήμος Αναστασιάδης τον έχει δίπλα του από το ξεκίνημα της καριέρας του. Ο κύριος Ρούσος εξέφρασε την επιθυμία να γνωριστούν και να ανοίξει ο νεαρός τραγουδιστής τη συναυλία του στην Τουρκία, όπως ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης στο περιοδικό «Hello», και φυσικά εκείνος δέχτηκε αμέσως.

Όσο για το τι μετέδωσε ο Ντέμης Ρούσσος στον τραγουδιστής; «Σοφία, απέραντη εμπειρία και μουσική γνώση. Μπορείς μόνο να τον ακούς να σου μιλάει. Για εκείνο έχει πολύ μεγάλη σημασία το «χρώμα». Να χρωματίζεις τα τραγούδια, να μην υπερβάλλεις, να δίνεις στον κόσμο την ουσία και όχι τα περιττά. Με λίγα λόγια, προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και να μην ασχολείσαι με πράγματα, τα οποία ούτε σε αντιπροσωπεύουν ούτε σε κάνουν καλύτερο, γιατί χάνεις την ουσία, που είναι η φωνή στου, το «χρώμα» στου. Οι τραγουδιστές, από ανασφάλεια, επηρεαζόμαστε εύκολα και χάνουμε αυτό που ουσιαστικά είμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved