Μάρκος Σεφερλής: «Θα ήθελα να παίξω Αριστοφάνη»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Θα ήθελα να παίξω Αριστοφάνη»

Ο Μάρκος Σεφερλής ανήκει στους κατεξοχήν κωμικούς ηθοποιούς και σε εκείνους που είναι συνυφασμένοι με την σάτιρα και την επιθεώρηση.

Θα μπορούσε άραγε ο ηθοποιός να αλλάξει το ύφος του και να παίξει σε μια Αριστοφανική παράσταση ή τον τρομάζει; «Θα ήθελα να παίξω Αριστοφάνη απλώς πρέπει να μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Δεν μπορώ να κάνω Αριστοφάνη στο «Δελφινάριο», καθώς είναι θέατρο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει άλλου είδους θέαμα. Το να μου γίνει πρόταση ή να μου επιτραπεί, έπειτα από δική μου πρόταση, να παίξω Επίδαυρο – γιατί πλέον τα κριτήρια είναι διαφορετικά για να παίζει ένας ηθοποιός στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο περιοδικό «Hello».

Ενώ ο ηθοποιός διευκρίνισε πως αν ποτέ του δοθεί αυτή η ευκαιρία θα σεβαστεί απόλυτα το χώρο της Επιδαύρου καθώς και ότι δεν θα σκεφτόταν ποτέ να ανεβάσει εκεί επιθεώρηση εξάλλου έχει «χορτάσει» από τέτοιου είδους παραστάσεις. «Κάποιοι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θεάτρου μας, οι οποίοι έχουμε παρακολουθήσει τις δουλειές μου, έχουν πει ότι έχω τα εκφραστικά μέσα, την κίνηση, το πρόσωπο και το ρυθμό τον οποίο απαιτεί μια αριστοφανική κωμωδία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved