Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν νιώθω ούτε ριγμένη, ούτε θιγμένη από τον Τύπο»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν νιώθω ούτε ριγμένη, ούτε θιγμένη από τον Τύπο»

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι ένα κορίτσι που «μεγάλωσε» κοντά στα φώτα και στις κάμερες αφού από μικρή ηλικία ασχολείται με το χώρο των Media.

Γνωρίζει, λοιπόν, εκ των έσω τα πράγματα και το πώς λειτουργεί ο χώρος. Μετά την περιπέτεια που είχε με την προσωπική της ζωή και το γάμο της, κάποιοι έσπευσαν να πουν πως η παρουσιάστρια δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τον Τύπο και πως προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοί της να «πουλήσουν» το πρόβλημά της.

Τι απαντά , όμως, στο περιοδικό «Τηλέραμα», η ίδια η Δέσποινα Καμπούρη; «Δεν νιώθω ούτε ριγμένη, ούτε θιγμένη από τον Τύπο. Αντιθέτως, θεωρώ πως ανήκω στα ευνοημένα άτομα, καθώς δε με έχει βλάψει ποτέ. Ουδέποτε έχει σχολιάσει την ηθική μου, την οποία προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό ζήτημα, και ούτε με έχει χτυπήσει κάτω από τη μέση».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρεται και σε ένα γεγονός που έδειξαν και εμπράκτως τα Μέσα το σεβασμό τους αλλά και σε κάποιους ανθρώπους που την στεναχώρησαν. « Όταν μάλιστα ζήτησα να μην δημοσιευτούν φωτογραφίες της κόρης μου, έγινε απολύτως σεβαστή – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που και πάλι δεν πιστεύω πως το έκαναν από δόλο αλλά εκ παραδρομής. Η μόνη φορά που στενοχωρήθηκα με δημοσιογράφους ήταν όταν μέλη συγκεκριμένων πάνελ είχαν σχολιάσει δυσμενώς εμένα και την σχέση μου με τον μπαμπά της κόρης μου, χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα. Γενικά, όμως από τον Τύπο δεν έχω κανένα παράπονο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved