Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σίγουρα δεν πρεσβεύω τον άνθρωπο που θα φέρει την ανατροπή»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σίγουρα δεν πρεσβεύω τον άνθρωπο που θα φέρει την ανατροπή»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης νιώθει ροκ τύπος παρά το ότι δηλώνει πως μπορεί να πάει σε μια συναυλία κλασικής μουσικής και συνάμα σε ένα σκυλάδικο.

Κι όταν λέει ροκ, κυρίως εννοεί στην ψυχή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» για όλα όσα πρεσβεύει αλλά και για το ποια θεωρεί πως είναι η δουλειά ενός καλλιτέχνη. «Ροκ είναι ό,τι έχει να κάνει με τον επαναστατικό τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να σηκώσεις την παντιέρα και να πεις είμαι ο Τσε Γκεβάρα, ακολουθήστε με. Το ότι ανακυκλώνω, ότι σέβομαι τους ανθρώπους γύρω μου, το ότι είμαι εθελοντής σε διάφορα είναι κι αυτά επαναστατικά. Επαναστατικό είναι και το να λες μια καλημέρα σε μια δημόσια υπηρεσία και να μη σου απαντάει κανείς», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε και για τον εαυτό του, λέγοντας: «Σίγουρα δεν πρεσβεύω τον άνθρωπο που θα φέρει την ανατροπή. Η δουλειά μου είναι να ταξιδέψω αυτούς που θα έρθουν να με δουν 2 ώρες στο θέατρο, να τους μεταφέρω ωραία συναισθήματα. Οι καλλιτέχνες είμαστε μεταφορείς συναισθημάτων. Εγώ δεν διεκδικώ να αλλάξω τον κόσμο, μπορώ όμως να αλλάξω τον μικρόκοσμό μου...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved