Μάρθα Καραγιάννη: Η παράσταση, οι αναμνήσεις και οι επιλογές της
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Η παράσταση, οι αναμνήσεις και οι επιλογές της

Η Μάρθα Καραγιάννη αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την επιθεώρηση όπου πρωταγωνιστεί.

«Είναι η θεατρική επιθεώρηση "Αντόνιο, πονάει το μνημόνιο" του Γιώργου Γαλίτη και του Ντίνου Σπυρόπουλου. Σατιρίζουμε την επικαιρότητα και όλα αυτά που μας συμβαίνουν, σε μια παράσταση που όλα περνούν, ακόμη και οι χοντράδες του τύπου «άντε γ@@@@@@τε», και έχω την εντύπωση ότι μέσα είμαστε! Εγώ κάνω μια δασκάλα της Βουλής των Ελλήνων που τους μαθαίνω γράμματα, πώς να συμπεριφέρονται και κατόπιν αναφέρομαι στις μαθητικές επιδόσεις τους. Λέμε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το νούμερό μου».

Έχοντας κάνει τόσο πετυχημένη καριέρα δήλωσε αν έχει καλές αναμνήσεις από τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

«Φυσικά και έχω, θα ήμουν αχάριστη εάν δεν είχα. Πέρασα μια υπέροχη χρυσή εποχή, που δεν νομίζω ποτέ να υπάρξει ξανά. Μόνο στα όνειρα μπορεί να τη ζήσει κάποιος. Είχα την τύχη να κάνω καριέρα πολύ γρήγορα στα νεανικά μου χρονιά, σε μια εποχή που τα είχα όλα», δήλωσε στην Espresso.

Ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα αλλά ποτέ δεν είχε τη γνώση του πόσο όμορφη ήταν. «Όχι. Μεγάλωνα όπως όλα τα κορίτσια της εποχής μου και φαίνεται πως η ομορφιά συμβάδιζε με την ηλικία χωρίς να το συνειδητοποιώ. Τώρα που παρακολουθώ τις ταινίες μου στην τηλεόραση και με συγκρίνω με τις άλλες, βλέπω ότι ήμουν πολύ όμορφη. Τώρα βλέπω την κοπέλα, κάνω την κριτική μου και λέω "Μάρθα, ήσουν όμορφη". Μόνο τώρα, ποτέ πριν».

Μπορεί να μην ένιωθε ότι ήταν όμορφη αλλά ήξερε καλά ότι ξεχώριζε.

«Ναι, αυτό το "ψώνιο" το είχα! Ήμουν μία και νόμιζα ότι είμαι δέκα. Τη λέω την αμαρτία μου. Πίστευα πολύ σε μένα». Είναι περήφανη σήμερα για τις επιλογές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια; «Έχω κάνει και λάθη, αλλά θα τα έκανα πάλι γιατί μέσα από τα λάθη σου μαθαίνεις. Ανέκαθεν ξεχώριζα την κωμωδία γιατί μου αρέσει το κέφι στη σκηνή, είναι κάτι που πάντα με ανέβαζε ψυχολογικά. Μου δίνει και της δίνω πολλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved