Καίτη Φίνου: Η απόπειρα βιασμού από τρεις αγνώστους και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες . Τι λέει η ίδια;
Showbiz

Καίτη Φίνου: Η απόπειρα βιασμού από τρεις αγνώστους και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες . Τι λέει η ίδια;

Η Καίτη Φίνου με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει μια απίστευτη ιστορία. Η ηθοποιός καταγγέλει και σοκάρει στη συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv.gr.

Η ηθοποιός φανερά αναστατωμένη μας μίλησε για ότι συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε καλή της φίλη,η οποία γλύτωσε από τους τρεις βιαστές της πραγματικά από θαύμα. Η Καίτη αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό θέλοντας να δώσει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να προσέχουν πολύ γιατί κυκλοφορούν πολλά "αρρωστημένα" μυαλά .

Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη της έχασε τον δρόμο στην περιοχή των Λιοσίων και κατέβηκε από το αυτοκίνητο να ρωτήσει κάποιον περαστικό πώς θα φτάσει στον προορισμό της. Τότε άρχισε το μαρτύριό της! Ο περαστικός της επιτέθηκε και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίστηκαν δύο ακόμη "δικοί" του... Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει την έσυραν σε μια οικοδομή προσπαθώντας να την βιάσουν. Τι κι αν εκείνη ούρλιαζε κανένας από τους περαστικούς που έβλεπαν τι γινόταν δεν επενέβη.

Ξεκινώντας την συζήτησή μας η Καίτη Φίνου εξηγεί γιατί κατήγγειλε το γεγονός:

«Καταρχήν θέλησα να μιλήσω για να περάσω ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Όταν οδηγούμε δεν κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο για να ρωτήσουμε και έχουμε πάντα κλειδωμένες τις πόρτες μας».

-Τι ακριβώς συνέβη;

«Ήταν 3 το μεσημέρι. Πήγαινε σε μια φίλη με το αυτοκίνητό της στα Άνω Λιόσια. Εκεί χάνει το σήμα το GPS και δεν έδειχνε το δρόμο με αποτέλσμα να κάνει δύο φορές τον κύκλο της περιοχής στην οποία βρισκότανε.Έτσι πήρε την απόφαση να ρωτήσει κάποιον περαστικό, κάτι που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε. Ρώτησε μέσα από το αυτοκίνητο, δεν της έδωσαν σημασία».

- Σε κεντρικό δρόμο;

«Όχι, σε ένα στενό δρόμο μέσα σε γειτονιά».

- Τελικά βγήκε από το αυτοκίνητο;

«Βγήκε από το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή για να ρωτήσει κάποιον. Την πλησίασε ένας πολύ αδύνατος, μικροκαμωμένος άντρας που υπό άλλες συνθήκες, επειδή είναι γυμνασμένη μπορεί αν ήταν μόνος του να τον έδερνε κιόλας».

- Ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός;

«Τσιγγάνος».

- Τι έγινε όταν την πλησίασε;

«Πήγε κοντά της και καλά για να της πει το δρόμο που έψαχνε. Τότε την αρπάξε από την μπλούζα και της είπε: "Έλα να σου δείξω". Η φίλη μου πριν προλάβει να αντιδράσει βρέθηκε σχεδόν να αιωρειται».

-Τι έγινε δηλαδή;

«Βρέθηκαν από το πουθενά άλλοι δύο και την σήκωσαν ψηλά για να την μεταφέρουν. Δεν φώναζε, ούρλιαζε, χτυπιότανε.Την στιγμή που την κουβαλούσαν στην οικοδομή μια κοπέλα άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι της και τα έβλεπε όλα. Και δεν πήγε κανένας να την βοηθήσει. Την μετέφεραν σε μια οικοδομή 30 μέτρα από το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν με αναμμένη τη μηχανή και ανοιχτή την πόρτα. Ο ένας από τους τρεις τύπους κάθισε πάνω στο στέρνο της με γυρισμένη την πλάτη του προς εκείνη, ο άλλος ήταν από κάτω και προσπαθούσε να της κατεβάσει το παντελόνι και ο τρίτος της κρατούσε τα χέρια για να μην τα κινεί. Το καλό είναι ότι επειδή είναι γυμνασμένη δεν μπόρεσαν να της κατεβάσουνεντελώς το παντελόνι και έτσι καθυστέρησαν... Μέχρι που πέρασε ένας δικός τους που πουλούσε καρπούζια και κάτι τους είπε στη γλώσσα τους και έφυγαν. Ο άνθρωπος αυτός που εμπόδισε το βιασμό της την μετέφερε κιόλας στην ΓΑΔΑ. Δεν μπόρεσε όμως να αναγνωρίσει κάποιον από τους επίδοξους βιαστές της εκείνη τη στιγμή διότι λιποθύμησε. Πήγε σήμερα για αναγνώριση στην Αστυνομία και αναγνώρισε τον έναν».

- Είχαν ως στόχο μόνο τον βιασμό ή την λήστεψαν κιόλας;

«Μόνο τον βιασμό. Δεν της πήραν το αυτοκίνητο που είχε πάνω τα κλειδιά, δύο κινητά τηλέφωνα που είχε πάνω στο καντράν. Δεν της πήρανε κάτι».

- Πώς είναι τώρα η φίλη σας; Νοσηλεύεται κάπου;

«Δεν νοσηλεύεται. Έχει ένα καρούμπαλο πίσω στο κεφάλι. Κάθε τόσο κλαίει και κάνει μπάνιο συνέχεια για να φύγει όπως λέει η βρώμα. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό της ότι μπορούσαν να την σκότωναν και φοβήθηκε ότι θα την κολλούσαν αρρώστιες ή θα την άφηναν έγκυο».

- Την είδατε από κοντά;

«Ναι την είδα σήμερα. Και επειδή δεν το ήξερε κανείς το συγκεκριμένο περιστατικό την έβαλα να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της για να μιλήσει σε κάποιον δικό της άνθρωπο. Να το μοιραστεί με κάποιον δικό της για να της περάσει και η ταραχή. Τρέμει, της πέφτουν αντικείμενα από τα χέρια της, δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα. Και δεν ήταν από τους ανθρώπους που φοβόταν. Είμαστε σε μια εποχή που υπάρχουν δυστυχώς "πεινασμένοι" άνθρωποι και αρρωστημένα μυαλά. Την βρίσκουν με το να βιάσουν έναν άνθρωπο». Τη συμβούλευσα να επικοινωνήσει με μια ψυχίατρο για να τη βοηθήσει και ευτυχώς το εκανε ήδη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved