Έλληνες ηθοποιοί είπαν όχι σε αμερικανικό ριάλιτι-ντροπή για την χώρα μας
Showbiz

Έλληνες ηθοποιοί είπαν όχι σε αμερικανικό ριάλιτι-ντροπή για την χώρα μας

 «Ήθελαν να βγάλουν τους Ελληνες καβγατζήδες, τους ζεν πρεμιέ εριστικούς και άμυαλους που θάβει ο ένας τον άλλον και τις γυναίκες ζηλιάρες» αναφέρει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός όπως και οι Ζιζέλ Λιούμπζεν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξια, Μαρίνα Σόλωνος και Κωνσταντίνος Ησαΐας είχαν κάνει μια συνάντηση με παραγωγό προκειμένου να συζητήσουν για ένα ριάλιτι το οποία θα έβγαινε στην αμερικανική τηλεόραση. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος όμως εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.

«Όταν πρωτοκουβεντιάσαμε με τον παραγωγό, μας είπε: «Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω νούμερα και αυτά έρχονται με την ίντριγκα. Στην επαφή που είχαμε άρχισε να ασχολείται με το γεγονός ότι ο Βασιλόπουλος, όπως κι εγώ, είμαστε ηθοποιοί. Ρώτησε λοιπόν τον Χρήστο ποιος είναι ο πιο πετυχημένος στην Ελλάδα. Έπειτα, ρώτησε εμένα πώς μου φαίνεται που, ενώ είμαι πολύ γνωστός στην Ελλάδα, ο Χρήστος έκλεισε να παίξει σε μια σειρά. Ουσιαστικά, ήθελε να βάλει φιτιλιές. Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι ενωνόμαστε για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Το να σε ρίξουν στο Κολοσσαίο να σε φάνε τα λιοντάρια, όπως στην αρχαία Ρώμη με τους χριστιανούς, πουλάει… Το κοινό ζητάει αίμα. Την ίδια στιγμή, εμείς ομόφωνα δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο, παρ’ όλο που μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουν μεγάλη ανάγκη και από λεφτά και από διαφήμιση, γιατί αυτό σου εξασφαλίζει, αν μη τι άλλο, μια διασημότητα στην Αμερική, καθώς αυτά τα ριάλιτι τα βλέπει πολύς κόσμος. Ομόφωνα όμως όλοι αρνηθήκαμε» τόνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Espresso. «Εδώ όλα τα ριάλιτι έχουν ανθρωποφαγική διάθεση» λέει ο αγαπημένος ηθοποιός. «Ο ένας βρίζει τον άλλον και βασίζονται πάνω στις διαφορές τους και στην εχθρότητα που μπορεί να βγάζουν. Κάθε φορά, ψάχνουν να βρουν τις ατέλειες και όχι την αλήθεια. Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα περνάει μια πολύ δύσκολη φάση, που παγκόσμια τη δυσφημεί. Προσπαθεί δηλαδή ο ξένος Τύπος να παρουσιάσει μιαν Ελλάδα “μαύρη”, με αναφορά στο ότι όλα είναι άσχημα. Ενώ παλαιότερα ο Ζορμπάς ή η Ακρόπολη ήταν στις πρώτες θέσεις των χτυπημάτων στο Internet, τώρα είναι η κρίση. Οι Ελληνες που ζούμε εδώ θα θέλαμε να βγάλουμε ένα ριάλιτι που δεν θα βασίζεται στις διαφορές των Ελλήνων που τσακώνονται και ο ένας βάζει τρικλοποδιές στον άλλον, γιατί αυτό δεν ισχύει. Είμαστε ενωμένοι. Όλα τα παιδιά, η Αλέξια, ο Κωνσταντίνος Ησαΐας, η Ζιζέλ, εγώ, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Μαρίνα Σόλωνος είμαστε φίλοι. Οπότε, θα ήμασταν θετικοί να φανεί πως μια μειονότητα μπορεί να επιβιώσει σε μια πλουτοκρατική κοινωνία όπως είναι το Λος Αντζελες, όπου ή είσαι πετυχημένος ή την έβαψες. Δεν παίζει ρόλο αν έκανες καριέρα σε μια άλλη χώρα, ούτε μπορείς, επειδή έχεις κάποιο γνωστό, να “λαδώσεις” για να πετύχεις. Υπάρχουν οι κλίκες, αλλά δεν είναι όπως στην Ελλάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved