Ιωάννα Παππά: «Έχω νιώσει θύμα του Τύπου»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Έχω νιώσει θύμα του Τύπου»

Είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ιωάννα Παππά μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει, ενώ δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Real life, ότι έχει νιώσει θύμα του Τύπου: «Όταν εκτίθεσαι – κι αυτό είναι συστατικό στοιχείο της δουλειάς μας – θα υπάρξει μια στιγμή που θα βρεθείς στη θέση του θύματος, γιατί, ερήμην σου, κάτι 'πουλάς'. Έχω νιώσει θύμα του Τύπου, του τρόπου που κάποτε διαχειρίστηκε το προσωπικό μου προφίλ ή πρόβαλε τα προσωπικά μου, δίχως εγώ να προκαλέσω. Την περίοδο Παπακαλιάτη, ας πούμε, που υπήρχα έντονα τηλεοπτικά, ταυτίστηκα με κάποιες συμπεριφορές που δε με αντιπροσωπεύουν. Αισθάνθηκα καταναλωτικό προϊόν. Από τον τρόπο που με παρουσίαζαν δεν ήταν εμφανές για ποιον λόγο βρίσκομαι σ' αυτόν το χώρο. Το γεγονός ότι κρατήθηκα μακριά από το παιχνίδι του lifestyle φαίνεται να έχει ισορροπήσει σήμερα τα πράγματα».

Όσο για την κατάσταση στην Ελλάδα, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε το πρώτο θύμα ενός οικονομικού πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ευρώπη, με τη διαφορά πως αυτός δεν υπερασπίζεται ηθικές αξίες, αλλά τη λογική. 'Δόξα τα λεφτά, έχουμε Θεό', όπως γράφει ένα χαρακτηριστικό σύνθημα στους τοίχους των Εξαρχείων. Και δεν είναι ο μόνος. Η καθημερινότητά μας είναι, ήταν και θα είναι γεμάτη από πολέμους (προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς...) και τα εξιλαστήρια θύματά τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved