Κώστας Αποστολάκης: «Για εννέα χρόνια ζούσα με τέσσερις χιλιάδες δραχμές τον μήνα»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Για εννέα χρόνια ζούσα με τέσσερις χιλιάδες δραχμές τον μήνα»

Ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μέσα σε αυτή τη δουλειά.

Όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω και προσπαθούσε γιατί ένιωθε ότι θα πετύχει το στόχο του.

«Έχω περάσει πάρα πολλές δυσκολίες στη δουλειά, αλλά δεν απογοητεύτηκα ποτέ, γιατί ενδόμυχα πίστευα ότι αποκλείεται να μη γίνει κάτι. Δεν θα ξεχάσω ότι πριν από χρόνια είχα πάει σε τρεις συνεχόμενες οντισιόν, με απέρριψαν και στις τρεις και έμεινα άνεργος». Όσο για αν ήταν ψυχολογικά επώδυνο αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Ναι, η απογοήτευση ήταν τεράστια αλλά, όταν αγαπάς ένα πράγμα, επιτρέπεις ακόμα και να σε απογοητεύει». Μάλιστα πέρασε περίοδο που δεν είχε καν χρήματα για να ζήσει.

«Φυσικά και το βίωσα. Για πάρα πολλά χρόνια πέρναγα με χίλιες δραχμές την εβδομάδα». Πώς όμως τα κατάφερε;

«Οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται τόσο γρήγορα και εύκολα και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν οι λέξεις υπομονή και καρτερικότητα. Με την αρνητικότητα που νιώθουν στις ανάλογες συνθήκες δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που διώχνουν καθετί καλό και δεν τους συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Εγώ πίστευα ότι θα έρθει το καλύτερο». Πόσο καιρό όμως ζούσε κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες;

«Για εννιά χρόνια ζούσα με τέσσερις χιλιάδες δραχμές τον μήνα. Ήταν σαν να ζω με εκατό ευρώ τον μήνα με τη σημερινή αναλογία. Ήμουν όμως πολύ χαρούμενος, είχα στον νου μου μόνο ένα πράγμα που αγαπούσα πάρα πολύ, και ήταν το θέατρο. Κοίταγα μπροστά. Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν τον εαυτό μου να παίζει σε ένα έργο που του αρέσει. Έτσι, πέρναγε ωραία ο καιρός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved