Νίκος Μουρατίδης: «Μου έχει στοιχίσει που λέω την γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι»
Showbiz

Νίκος Μουρατίδης: «Μου έχει στοιχίσει που λέω την γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι»

Λέει πάντα την γνώμη του χωρίς δεύτερη σκέψη χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θίγει ή ενοχλεί κάποιους. Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι του έχει στοιχίσει που λέει τόσο ανοιχτά την γνώμη του.

«Ναι, μου έχει στοιχήσει πιστεύω. Ωστόσο όμως με έχει βγάλει κι από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Διότι τα λες, ξεμπερδεύεις και λες "παιδιά εγώ αυτό είμαι", take it or leave it. Μπορεί κάποιες φορές να φταίει ο τρόπος μου ή να είμαι απότομος ή φωνακλάς αλλά η ουσία είναι ότι όταν έχω κάτι να πω το λέω", είπε στο alltrends.

Έχοντας δουλέψει με κορυφαία ονόματα όταν του ζητούν να πει αν είναι αγαπημένα του άτομα από το χώρο σήμερα δεν του φαίνεται λίγο παράξενο;

«Επανειλημμένως και χαίρομαι που μου το επισημαίνετε γιατί θέλω να το καταλάβει ο κόσμος. Όταν έχεις δουλέψει με τόσο χαρισματικούς ανθρώπους (Μερκούρη, Βουγιουκλάκη, Ειρήνη Παππά, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Θάνος Μικρούτσικος, Λάσκαρη, Μπονάτσος κ.α ), καταλαβαίνεις ότι σήμερα με ποιους να δουλέψεις και τι να πεις με αυτούς τους ανθρώπους; Για αυτό και προτιμώ πάντα τους πολύ νέους, στους οποίους παίζω και το ρόλο του μάνατζερ και του φίλου και του αδερφού και του πατέρα και του δασκάλου και του μαθαίνω πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved