Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται για gay περιοδικό και απαντά σε όσους αμφισβητούν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται για gay περιοδικό και απαντά σε όσους αμφισβητούν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Για περιοδικό που αφορά στην gay κοινότητα φωτογραφήθηκε ο Σάκης Ρουβάς στο οποίο δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια ενώ απάντησε σε αυτούς που, επί σειρά ετών, υποστήριζαν πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Όταν έγινα πατέρας, ο κόσμος μου άλλαξε 100%. Γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου κι ένα νέο βάθος συναισθημάτων που αγγίζει το άπειρο. Αυτή η εμπειρία δεν εγκλωβίζεται σε κοινωνικές συμβάσεις και δεν χωράει σε στεγανά. Γονιός να γίνει όποιος έχει να προσφέρει ανεξάντλητη αγάπη σ' αυτά τα θεϊκά πλάσματα που λέγονται παιδιά, όποια και αν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Και είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά» τόνισε σχετικά με το θέμα της υιοθεσίας ο pop star στο free press έντυπο «Antivirus».

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει και σε όλους αυτούς που επί σειρά ετών αμφισβήτησαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό: «Ένα από τα πράγματα που έρχονται στο επίκεντρο όταν βρίσκεσαι στο προσκήνιο είναι η σεξουαλικότητα σου, στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του ταμπέλα ανάλογα με τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Εμένα μ' αρέσει να ζω και να επικοινωνώ τη σεξουαλικότητα μου και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως του αρέσει» είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved