Σπύρος Πώρος: “Έφυγα από την Ελλάδα για να ζήσω την περιπέτεια και πήγα κόντρα σε πολλά”
Showbiz

Σπύρος Πώρος: “Έφυγα από την Ελλάδα για να ζήσω την περιπέτεια και πήγα κόντρα σε πολλά”

“Η Ελλάδα είναι Παράδεισος. Η Αμερική δεν είναι πια η γη της ευκαιρίας που ήταν κάποτε. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα για να ζήσω την περιπέτεια και πήγα κόντρα σε πολλά” δήλωσε ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

“Η σχέση μου με την σύζυγό μου είναι αρμονική. Είμαστε έξι χρόνια μαζί, ακόμα ερωτευμένοι, και θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε για πολλά ακόμα έτσι... Τα παιδιά μου είναι η ψυχή μου και η λύτρωση μου από πολλούς φόβους, το νόημα της ζωής μου” αποκάλυψε ο πετυχημένος φωτογράφος.

Μάλιστα, ο Σπύρος Πώρος μίλησε για το αγαπημένο του χόμπι και τα μελλοντικά του σχέδια. “Ένα χόμπι μου που αυτή την περίοδο, ξεκινάω να το αναπτύσσω και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η οινοποιία. Αποφάσισα να αξιοποιήσω τα αμπέλια που διαθέτει η οικογένειά μου στην περιοχή της Νεμέας. Έχω βρει τις ονομασίες των κρασιών: Πορφυρός ποταμός και Πορφυρό ρόδο” είπε ο Σπύρος Πώρος. Μάλιστα ετοιμάζει πυρετωδώς τώρα μια έκθεση φωτογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, Λονδίνο και Μιλάνο και μετά θα έρθει και στην Ελλλάδα με κεντρικό θέμα την Κούβα.

Η γυναίκα του Κάϊλι Μπαξ δεν του αρνήθηκε να μετακομίσουν από την Αμερική στην Ελλάδα, αν και εργαζόταν σαν μοντέλο. “Η σχέση μου με τον Σπύρο είναι καρμική, γιατί ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα τον παντρευόμουν. Πρώτη φορά τον είδα στο δρόμο , μέσα από το αυτοκίνητό μου. Στην αρχή όταν τον γνώρισα, δεν μου άρεσε, αλλά μετά τον λάτρεψα” δήλωσε η γυναίκα του Σπύρου Πώρου, η οποία επιθυμεί να ξαναδουλέψει ως μοντέλο.

πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved