Γιώργος Παπαδόπουλος: «Στερήθηκα από ένα δώρο, μέχρι την σημασία»
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Στερήθηκα από ένα δώρο, μέχρι την σημασία»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για τα φτωχικά παιδικά χρόνια, τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε στην μία και μοναδική φορά που ερωτεύτηκε παράφορα!

«Οι καταστάσεις που έζησα, κάποια περιστατικά και φυσικά η φτώχια που βίωνα τότε, με ωρίμασαν πολύ. Έζησα πολύ φτωχικά χρόνια! Ήμουν ένα φτωχό παιδί χωρισμένων γονιών- με ό,τι αυτό μπορεί να περικλείει για ένα ευαίσθητο παιδί όπως ήμουν εγώ. Ποτέ, άλλωστε, δεν υπήρξα πλούσιος- ούτε βέβαια τώρα είμαι. Στερήθηκα πολλά, από ένα απλό παιχνίδι, ένα μικρό δώρο, μέχρι την "αυτονόητη"- για όλα τα μικρά παιδιά- σημασία», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό Down Town!

Ενώ για τον πατέρα του τονίζει: «Με τον μπαμπά μου είχαμε αραιή σχέση. Δεν ήμασταν κοντά. Σήμερα, όμως, όλα είναι πολύ καλύτερα. Όλα αυτά που βίωσα μου άφησαν σημάδια, όχι απωθημένα. Αν το δεις εντελώς ψυχρά, θα καταλάβεις ότι αυτά δεν ξεπερνώνται ποτέ. Γιατί είναι αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσω, όμως, ποτέ δεν τους επέτρεψα να γίνουν απωθημένα και να μου κάνουν κακό».

«Είμαι βέβαιος ότι, όταν εγώ κάνω τη δική μου οικογένεια, θα είμαι πολύ προσεκτικός και θα αποφύγω κάποια λάθη που κάνουν οι γονείς. Ας πούμε ότι για μένα το θέμα "παιδιά", θα είναι ένα πολύ ευαίσθητο, αλλά "διαβασμένο" κεφάλαιο. Ξέρω πως πρέπει να φερθείς σε ένα παιδί. Έμαθα πια», προσθέτει.

Τέλος ο ίδιος αποκαλύπτει ότι έχει ερωτευθεί παράφορα μόνο μία φορά: «είχα οκτώ χρόνια σχέση με μία κοπέλα από την Κύπρο. Ήμουν 17 χρόνων όταν ερωτευτήκαμε και αυτό κράτησε μέχρι τα 25 μου. Πηγαίναμε μαζί σχολείο και σχεδόν κάθε πρωί ερχόταν στο σπίτι μου για να με ξυπνήσει, ώστε να πάμε μαζί στα μαθήματα. Μια χαρά ήταν όλα, την αγάπησα πολύ αυτή την κοπέλα, αλλά τελείωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved