Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Πού πέρασε το Σαββατοκύριακο του το ζευγάρι;
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Πού πέρασε το Σαββατοκύριακο του το ζευγάρι;

Διακοπές διαρκείας κάνει η Πέγκυ Ζήνα με το Γιώργο Λύρα και τη μικρή Ηλέκτρα αυτό το καλοκαίρι.

Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν ξεκουράζεται απόλυτα γιατί συνδυάζει το καλοκαίρι της με πολύ δουλειά αφού παράλληλα πραγματοποιεί μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Πέγκυ Ζήνα όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν νιώθει πολύ χαρούμενη που βρίσκεται σε περιοδεία γιατί το καλοκαίρι όλοι είναι ευδιάθετοι κι έχουν ανάγκη από διασκέδαση και χαλάρωση.

Μεταξύ των σταθμών της περιοδείας, ήταν και η Καλαμάτα. Εκεί βρέθηκε λοιπόν η τραγουδίστρια με την οικογένεια της το περασμένο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα, έμειναν στο Κατάκολο. Έφτασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με το σκάφος και το επόμενο πρωί η τραγουδίστρια έβγαλε μια βόλτα την κόρη της με το καρότσι στην αγορά του Κατακόλου.

Στη συνέχεια απόλαυσε μαζί με το σύζυγό της, όπως βλέπεις στην φωτογραφία του ilialive, τον καφέ της σε γνωστή καφετέρια. Το διήμερο του ζευγαριού πέρασε με βόλτες με το σκάφος και βουτιές σε κοντινές ακτές.

Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια μετέβη οδικώς μέχρι την Καλαμάτα για να τραγουδήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και επέστρεψε αμέσως μετά στο Κατάκολο και να απολαύσει εκεί και την Κυριακή με την οικογένειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved