Peter Andre: Σε Camel Park με τα παιδιά του
Showbiz

Peter Andre: Σε Camel Park με τα παιδιά του

Πιστός στο ραντεβού του για ακόμη μια χρονιά ήταν ο Peter Andre.

O γνωστός τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά – πυκνά την Κύπρο με την οικογένεια του και κάνει και τις διακοπές του. Αυτή τη φορά, ο Peter Andre πήγε για λίγες ημέρες στο νησί της Αφροδίτης με τα παιδιά του Princess και Junior ενώ πριν είχε κάνει ρομαντικές διακοπές με την 24χρονη σύντροφο του, Έμιλυ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την περασμένη εβδομάδα τον τραγουδιστή σε βόλτα με τα παιδιά του στο Camel Park. Όλη η οικογένεια έκανε βόλτα με τις καμήλες ενώ αργότερα ο Peter παρακολούθησε τα παιδιά που έπαιξαν στο bungee τραμπολίνο.

Πριν την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το showbiz.com.cy, ο Peter Andre έκανε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά του και πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην Λάρνακα.

Την αληθινή αγάπη φαίνεται να έχει βρει και πάλι ο τραγουδιστής, μια σχέση που μετράει λιγότερο από ένα μήνα. Ο Peter αναφερόμενος στη νέα του φίλη, Emily MacDonagh, 22 ετών είπε πως «τον κάνει να αισθάνονται νέοι και πάλι». Άτομο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε επίσης: «Ο Pete είναι τόσο χαρούμενος, είναι σαν ένα παιδί σε ζαχαροπλαστείο».

Η φοιτήτρια της ιατρικής φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του και αυτό οφείλετε και στην πολύ καλή σχέση που έχει και με τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved