Πάνος Κιάμος: Η τραγική ιστορία «πίσω» από το τραγούδι «Αστραπή»!
Showbiz

Πάνος Κιάμος: Η τραγική ιστορία «πίσω» από το τραγούδι «Αστραπή»!

Οι στιχουργοί υποστηρίζουν πως, συνήθως, πίσω από κάθε τραγούδι κρύβεται μια ιστορία και πολλές φορές... βιωματική!

Αυτό ισχύει και για το τραγούδι «Αστραπή» που ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος. Το εν λόγω τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Αργύρη Ναστόπουλου – πρώην μέλος του συγκροτήματος «One» - και έχει ως εξής...

Ο τραγουδιστής στην παιδική του ηλικία είχε ένα μεγάλο έρωτα, τη Λιάνα, με την οποία νόμιζε πως θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του και οι δυο τους έκαναν όνειρα για το μέλλον. Τα πράγματα όμως, δεν έγιναν όπως τα σχεδίαζαν και λίγο μετά την εφηβεία οι δρόμοι τους χώρισαν. Η κοπέλα έφτιαξε τη ζωή της, παντρεύτηκε και απέκτησε κι ένα παιδί. Οι δυο τους όμως δεν έπαψαν ποτέ να έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και ο νεαρός τραγουδιστής μάθαινε νέα της.

Μια μέρα ο Αργύρης Ναστόπουλος πήγε σε μια οντισιόν που ζητούσαν τραγουδιστές για να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, τους One! Την ώρα της οντισιόν έμαθε πως η κοπέλα που είχε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στη ζωή του πέθανε σε τροχαίο και ο κόσμος του κατέρρευσε. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τραγουδιστής έμαθε πως τον δέχτηκαν στο συγκρότημα και θα ξεκινήσει μια νέα καριέρα για εκείνον. Όπως μάλιστα ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν πιστεύει πως η Λιάνα του, τον βοήθησε στην επιλογή γιατί από μικρή ήθελε να τον δει μέλος ενός συγκροτήματος.

Μετά από καιρό, οι «One» βρισκόντουσαν σε περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αργύρης ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καθόμουν στο μπαλκόνι, κι όπως κοιτούσε απέναντι ένα χωριό, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει αστραπές.

Τότε άρχισε να σκέφτομαι την Λιάνα και να εμπνέεται το τραγούδι. Μετά από πάρα πολύ καιρό, τυχαία, ήρθε η συζήτηση σε αυτό το «σταθμό» της ζωής του και παρών ήταν και ο Πάνος Κιάμος. Μόλις τελείωσε ο Αργύρης Ναστόπουλος να διηγείται την ιστορία ο τραγουδιστής του ζήτησε αμέσως να του δώσει το εν λόγω τραγούδι για να το ερμηνεύσει. Όπως κι έγινε...

Θυμηθείτε το τραγούδι «Αστραπή», στο βίντεο που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved