Νάσος Γαλακτερός-Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δείτε φωτογραφικό υλικό από το γάμο τους!
Showbiz

Νάσος Γαλακτερός-Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δείτε φωτογραφικό υλικό από το γάμο τους!

Νάσος Γαλακτερός και Νάνσυ Ζαμπέτογλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου του Σάββατο 18 Αυγούστου στο εκκλησάκι του Ανατόλια στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο γάμος τους δεν είχε πολλούς κοσμικούς καλεσμένους αλλά η ατμόσφαιρα, η τελετή, η δεξίωση και η διάθεση των παρευρισκομένων είχαν περίσσια λάμψη.

Σύμφωνα με την Χριστίνα Πολίτη, βασική καλεσμένη, και το Cosmopoliti, ο γαμπρός, Νάσος Γαλακτερός, ήταν πολύ ήρεμος και χαλαρός και έδειχνε να το διασκεδάζει πίνοντας στην αυλή του σπιτιού του – με τους καλεσμένους – μοχίτο την ώρα που ετοιμαζόταν για την εκκλησία. Η νύφη δεν άργησε πολύ και ήταν πολύ όμορφη μέσα στο φαντασμαγορικό νυφικό της και με μακιγιάζ και μαλλιά από το Δημήτρη Γιαννέτο.

Μετά το τέλος του μυστηρίου όλοι μεταφέρθηκαν στο Sky bar του The Met όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση. Ο χορός και το κέφι δεν είχαν τέλος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ιδιαίτερη προτίμηση στα ποντιακά.

Μεταξύ συγγενών και φίλων από τα παλιά, το παρών έδωσαν η Δέσποινα Βανδή – κολλητή φίλη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου – η οποία και τραγούδησε για το ζευγάρι, η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα, όπου ήταν και παρανυφάκι (σ.σ. ο Νάσος Γαλακτερός έχει βαφτίσει τη Μαριτίνα) καθώς και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το γάμο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved