ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!  Έλληνας τραγουδιστής έσπασε το δόντι του στο μικρόφωνο!
Showbiz

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έλληνας τραγουδιστής έσπασε το δόντι του στο μικρόφωνο!

Σε περιπέτειες μπήκε γνωστός νεαρός Έλληνας τραγουδιστής την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα χωρίς τέλος.

Ο εν λόγω ταλαντούχος καλλιτέχνης τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, είναι επικοινωνιακός με το κοινό και «τα σπάει» στα live του. Σε ένα τέτοιο live του βρεθήκαμε κι εμείς την περασμένη Κυριακή στην παραλία του Σχοίνου, στο Αλεποχώρι, αλλά μάλλον κάποιος τον μάτιασε και μάλιστα πολύ.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μπαλάφα, νικητή του «Fame Story 4», το οποίο τον έκανε γνωστό και στο ευρύ κοινό!

Ο Λεωνίδας, λοιπόν, πριν εμφανιστεί στη σκηνή ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και τακτοποιούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το live. Μόλις ξεκίνησε ο κόσμος από κάτω χειροκροτούσε και περίμενε να τον απολαύσει. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχτηκαν καλά...

Δέκα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει το live ο νεαρός τραγουδιστής άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να κομπιάζει στο μικρόφωνο και να κοκκινίζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κι ενώ ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει, ο Λεωνίδας έκανε νόημα στην μπάντα του να σταματήσει και με τρεμάμενη φωνή είπε στο μικρόφωνο: «Χίλια συγνώμη, δεν νιώθω πολύ καλά πρέπει να σταματήσουμε για λίγο».

Αμέσως οι υπεύθυνοι για το live κινητοποιήθηκαν ενώ ο κόσμος βρισκόταν σε μια σχετική αναστάτωση. Ευτυχώς μέσα στο πλήθος υπήρχε ένας φυσικοθεραπευτής ο οποίος έτρεξε αμέσως στα παρασκήνια και πρόσφερε στον τραγουδιστή τις πρώτες βοήθειες. Σε λιγότερο από είκοσι λεπτά, ο Λεωνίδας Μπαλάφας ήταν ξανά πάνω στη σκηνή! Σε επικοινωνία που είχαμε με το φυσικοθεραπευτή, μας ενημέρωσε πως του τραγουδιστή του κόπηκε στιγμιαία η ανάσα κι έπρεπε να του κάνει κάποιες μαλάξεις για να επανέλθει καθώς και ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όσο για τα αίτια, όπως μας ανέφερε ο φυσικοθεραπευτής πρέπει να οφειλόταν σε κούραση, μεγάλη ένταση και στρες.

Κι εκεί που όλα νομίζαμε πως τελείωσαν, η περιπέτεια συνεχίστηκε...! Ένας έντονος χτύπος στο μικρόφωνο, τρόμος στα μάτια του νεαρού τραγουδιστή και εν συνεχεία γέλια και η ατάκα που προκάλεσε αμηχανία: «Ωχ, μου έσπασε και το δόντι», λέει ο Λεωνίδας Μπαλάφας κι ενώ ο κόσμος τα έχει χαμένα, ο τραγουδιστής συνεχίζει λέγοντας: «Δεν πειράζει θα το πετάξουμε εδώ πιο κάτω να φυτρώσουν παπαρούνες»!

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε ο τραγουδιστής δεν πτοήθηκε με ότι κι αν συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεποχώρι, συνέχισε να τραγουδάει και μετά από λίγη ώρα, όλα αυτά άνηκαν στο παρελθόν και ο χορός και η διασκέδαση «χτύπησαν κόκκινο» με το Λεωνίδα Μπαλάφα να δίνει, πάνω στη σκηνή, τον καλύτερό του εαυτό. Γιατί σίγουρα μετά θα τον «έδωσε» στον οδοντίατρο...!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved