Τι έγραψε στην αυτοβιογραφία του ο Μιχάλης Μενιδιάτης
Showbiz

Τι έγραψε στην αυτοβιογραφία του ο Μιχάλης Μενιδιάτης

Στην αυτοβιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, καταγράφεται από τον Κώστα Μπαλαχούτη όλη η ζωή και η πορεία του.

«Στη ζωή πορεύτηκα έχοντας πάντα για βασικές αρχές τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, την ειλικρίνεια. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να συνεργαστώ με σπουδαίους δημιουργούς και μουσικούς και χάρις σ΄ αυτούς αλλά και κι εσάς που εκτιμήσατε αυτά που έδινα μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευα πετραδάκι-πετραδάκι με αναδείξατε και με φέρατε στην κορυφή του τραγουδιστικού στερεώματος. Χρωστάω πολλά σε πολλούς για όσα πέτυχα. Το μεγαλύτερο όμως, μερτικό ανήκει στον Απόστολο Καλδάρα».

Τον Τόλη Βοσκόπουλο ο λαϊκός τραγουδιστής τον θεωρούσε τον έκτο αδελφό του. «... Οι στιγμές δόξας που έζησε ο Βοσκόπουλος δεν μπορούν να συγκριθούν με τις επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών. Η τρέλα και το πάθος του κόσμου για τον Τόλη ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Ποτέ δεν έχω ξαναδεί με τα μάτια μου κάτι τέτοιο.»

Τα τελευταία χρόνια ζούσε ήρεμα σύμφωνα με το FTHIS: "Ήθελα να είμαι δίπλα τους, να μοιράζομαι τα βήματά τους στην ζωή. Με τον μεγαλύτερο, τον Χρήστο, τότε που ήμουν στις μεγάλες μου δόξες, κατάφερα να έχουμε μεγάλο δέσιμο ανάμεσά μας. Μοιάζαμε και σαν δυο σταγόνες νερό... Καμάρωνα. Συνεχίζει το δρόμο μου αλλά χαράζει τη δική του διαδρομή, στα νεότερα μονοπάτια. Ήδη, πιστεύω ότι έχει καταθέσει δείγματα του ταλέντου του και κινείται με αξιόλογο τρόπο. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη αν και στις μέρες είναι δύσκολο να μείνει για καιρό ένας καλλιτέχνης στην κορυφή. Εγώ στέκομαι διακριτικά δίπλα του, τον συμβουλεύω όταν μου το ζητάει αλλά μέχρι εκεί. Και ο άλλος μου ο γιος σπουδάζει αλλά κι αυτός έχει κλίση στο τραγούδι".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved