Χρήστος Δάντης: Ο μελανός γάμος του και η άνανδρη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυναίκας του!
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Ο μελανός γάμος του και η άνανδρη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυναίκας του!

Ο Χρήστος Δάντης μιλά για το μελανό σημείο της ζωής του και την άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της νυν γυναίκας του!

«Ο προηγούμενος γάμος μου είναι ένα πολύ μελανό σημείο της ζωής μου», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Εγώ». Και πρόσθεσε: «Κάποιον ή κάποιους από τους γάμους μου τους θεώρησα λάθος. Έγιναν σε λάθος στιγμή ή δεν έπρεπε να γίνουν καθόλου. Αυτό ισχύει και σε σχέσεις μου. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που με απογοήτευσαν πάρα πολύ και τους άφησα να κάνουν λάθος επί τούτου για να δω τη συμπεριφορά τους».

Ο Χρήστος Δάντης δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς όταν η Τζένη ήταν έγκυος στην κόρη τους, δέχτηκαν και οι δύο απίστευτο πόλεμο.

«Φοβήθηκα πάρα πολλές φορές εκείνη την περίοδο ότι η Τζένη μπορούσε να χάσει το παιδί. Εκείνη δεν μου έδειχνε το φόβο της. Ξέρω ότι ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένη και πληγωμένη. Όσα είχαν γίνει την είχαν επιβαρύνει. Οι επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν αναμενόμενες. Ήξερα με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Απλώς ένιωσα ένα άδειασμα γιατί περίμενα να με διαψεύσουν, να κάνω εγώ λάθος, να μην είναι έτσι τα πράγματα. Επίσης πίστευα ότι θα γινόταν σεβαστό ότι όλη αυτή η ιστορία είχε να κάνει με μια γυναίκα που είχε ένα παιδί στην κοιλιά. Ήταν πάρα πολύ άσχημη και άνανδρη αυτή η συμπεριφορά. Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το φύλο» δήλωσε ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved