Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι νωρίς για γάμο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Κατερίνας Κόκλα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, όμως φαίνεται ότι δεν νιώθει ακόμα έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις τέσσερις μήνες, άλλωστε, και θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος πριν καταλήξει σε κάτι τόσο σοβαρό σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν»!

Αυτός είναι, από ότι φαίνεται, και ο λόγος που δεν επιθυμεί ακόμα να γνωρίσει επίσημα την οικογένεια της Κατερίνας. Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής συναντήθηκε τυχαία με τον πατέρα της αγαπημένης του στη Νάξο, προτίμησε να παραμείνει μακριά και να κάνει μόνο ένα νεύμα χαιρετισμού, ενώ η Κατερίνα έσπευσε να πάει κοντά στον πατέρα και την αδελφή της.

Μπορεί να αντάλλαξαν έναν χαιρετισμό, σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, όμως οι δύο άντρες δεν φάνηκαν να έχουν οικειότητα μεταξύ τους, όπως συμβαίνει ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερό. Ωστόσο, ο παρουσιαστής περνά όλο το καλοκαίρι στη Νάξο, όπου δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά και έχει πάντα στο πλευρό του την Κατερίνα.

Ο χειμώνας φαίνεται ότι θα κρίνει πολλά στη σχέση τους και θα δείξει αν έχει την προοπτική να επισημοποιηθεί κάποια στιγμή, καθώς θα δοκιμαστεί και από την απόσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved