Ποιος γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε σε σκαλωσιά και γιατί;
Showbiz

Ποιος γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε σε σκαλωσιά και γιατί;

«Ο άντρας είναι άντρας και ψηλά στη σκαλωσιά, μετράει για το μπόι του και την κορμοστασιά».

Μπορεί το τραγούδι αυτό να το έχει πει ο Κώστας Μακεδόνας, όμως ένας άλλος τραγουδιστής αποφάσισε να το κάνει πράξη. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα, για το νέο του επιχειρηματικό βήμα. Ποιο θα είναι αυτό;

Όπως πρώτο είχε γράψει το gossip-tv.gr, ο γνωστός τραγουδιστής ανοίγει το δικό του κατάστημα με παγωμένο γιαούρτι. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πάει κόντρα στην κρίση με τη δημιουργία, αφού μαζί με τον concept designer Δημήτρη Μεργούπη, ο οποίος σχεδίασε ένα κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα, έκαναν το χώρο ξεχωριστό. Με λογότυπο την αγελάδα και κυρίαρχα χρώματα το πράσινο και το κίτρινο, ο τραγουδιστής έφτιαξε ένα «παγωμένο» χώρο στον οποίο όμως κυριαρχεί η ζεστασιά και η παρεΐστικη διάθεση αφού ο σκοπός του είναι να γίνει τόπος συνάντησης για όλους!

Αν και οι προτάσεις για να εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας δεν έλειψαν, ο τραγουδιστής επέλεξε να αφιερωθεί στο νέο του εγχείρημα, στο οποίο, όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έχει ρίξει πολλή προσωπική δουλειά! Όπως ανακοίνωσε στους followers του, την Δευτέρα θα είναι έτοιμος να τους υποδεχτεί στον χώρο του, που θα κοσμεί κεντρικό δρόμο στο Αιγάλεω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved