Η Ξανθιώτισσα που υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα του Chris Brown, πρώην της Rihanna!
Showbiz

Η Ξανθιώτισσα που υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα του Chris Brown, πρώην της Rihanna!

Μια όμορφη Ξανθιώτισσα η οποία διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων με τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη υποστηρίζει πως είναι η σύζυγος του Chris Brown, πρώην συντρόφου της Rihanna. Την ίδια ώρα που η σταρ με δάκρια στα μάτια έλεγε στο σόου της Oprah Winfrey πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Chris Brown, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ξυλοδαρμό της Rihanna, ο ίδιος παντρευόταν την Ιωάννα Αποστόλου, όπως τουλάχιστον εκείνη υποστηρίζει με δηλώσεις της στη Real. «Δεχόμαστε απειλές και επιθέσεις, εγώ ειδικά» λέει η Ιωάννα και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως έχει περάσει πολλά από τη διάσημη σταρ, παρόλο που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Με το που μαθεύτηκε ότι θα γίνει ο γάμος, δύο εβδομάδες πριν, μου έσπασαν το αμάξι. Ξέρουμε ότι βάζει αυτή ανθρώπους να το κάνουν. Μας το έχουν πει δικοί της άνθρωποι. Δεν δίνουμε όμως σημασία πια. Πέταξε και απειλητικά σημειώματα στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη».

Η εκρηκτική Ξανθιώτισσα επίσης μιλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε κοντά με τον Chris Brown: «Είχαμε επικοινωνία και εγώ πηγαινοερχόμουν γιατί έπαιζα επαγγελματικά βόλεϊ. Γνωριζόμασταν με τον Κρις και περνούσαμε καλά όποτε τον έβλεπα, αλλά ήμασταν φίλοι. Μέχρι που ξαφνικά αρρώστησα και έπρεπε να έρθω στην Αμερική για να γίνω καλά. Έμεινα σχεδόνδ υόμισι μήνες στο νοσοκομείο και ο Κρις ήταν όλη την ημέρα δίπλα μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είχε σταματήσει τα πάντα –συναυλίες, concerts- για να είναι μαζί μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ιωάννα Αποστόλου και ο Chris Brown θα κάνουν τη βάφτιση του γιου που περιμένουν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Σαντορίνη καθώς αρέσει πολύ σε εκείνον το νησί, παρ' όλο που δεν το έχει επισκεφτεί ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved