Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον Ethan Hawke!
Showbiz

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον Ethan Hawke!

Στην Πύλο βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό το περασμένο Σαββατοκύριακο και εκεί το λαμπερό ζευγάρι είχε μια... χολιγουντιανή συνάντηση με τον... Ethan Hawke!

Σε μια από τις βόλτες τους στην περιοχή, η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της κάθισαν σε μια καφετέρια, όπου στο διπλανό τραπέζι καθόταν μια μεγάλη παρέα. Σε αυτή την παρέα ήταν και ο star του Hollywood! Όπως αναφέρει το fthis, ο ηθοποιός φορούσε, βερμούδα, σαγιονάρες και γύρω του δεν υπήρχαν ούτε φωτογράφοι, ούτε κάμερες, ούτε σωματοφύλακες, με αποτέλεσμα η Σταματίνα να νομίσει αρχικά ότι είναι απλά μια παρέα τουριστών. Χρειάστηκε να τον κοιτάξει και να τον ξανακοιτάξει για να βεβαιωθεί ότι όντως είναι ο Hawke και τότε έσπευσε να του μιλήσει.

Με τον σύζυγό της, του είπαν ότι πριν από λίγες μέρες συμπτωματικά είδαν το «Lord of War», στο οποίο πρωταγωνιστούσε με τον Nicolas Cage, και εκείνος τους απάντησε ότι είναι μια καλή ταινία που αρέσει στους fans του. Όταν κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης κουβέντας τους, του ζήτησαν να μεταφέρει στο εξωτερικό την πραγματική εικόνα της Ελλάδας, να μιλήσει για τις ομορφιές και τους ανθρώπους της, εκείνος τους απάντησε: «Βρίσκομαι στην Ελλάδα από τον Ιούνιο για τα γυρίσματα της ταινίας και όλο αυτό τον καιρό, με κάθε τρόπο μεταφέρω έξω, ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά ένας επίγειος Παράδεισος».

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στη Μεσσηνία, για τα γυρίσματα της δεύτερης συνέχειας της ταινίας «Πριν το Ξημέρωμα» με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Julie Delpy.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved