Φαίη Ξυλά: Ο Κιμούλης, το γυμνό και οι αποχωρήσεις
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Ο Κιμούλης, το γυμνό και οι αποχωρήσεις

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, την γυμνή εμφάνισή του στο σανίδι αλλά και τις αποχωρήσεις συναδέλφων της από το θίασο μιλά η Φαίη Ξυλά.

«Ο Γιώργος είναι πολύ συνεργάσιμος, ως σκηνοθέτης είναι πολύ αυστηρός και συγκεκριμένος, ως ηθοποιός είναι πολύ δοτικός, προστατευτικός και ενδιαφέρεται για το σύνολο της παράστασης. Πάνω στη σκηνή αισθάνομαι ότι μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν. Και σου δημιουργεί έναν ωραίο, υγιή ανταγωνισμό. Σε ιντριγκάρει να παίζεις μαζί του» δηλώνει στο «Έθνος tv», ενώ σχετικά με την γυμνή εμφάνισή του στη σκηνή αναφέρει: «Αν ο σκοπός του γυμνού είναι να σοκάρει, καλό είναι να σοκάρει. Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη σκηνή που βγαίνει ο Γιώργος Κιμούλης γυμνός, είναι για να δείξουμε τον εξευτελισμό του ήρωα. Και τι μεγαλύτερος εξευτελισμός από το ξεγύμνωμα; Οπότε δεν ξέρω ποιον έχει σοκάρει... Δεν είναι γυμνό για να ιντριγκάρουμε. Στην Τέχνη υπάρχει και ο συμβολισμός και ίσως οι δημοσιογράφοι έχουν πάψει να βλέπουν Τέχνη».

Όσο για την αποχώρηση των συναδέλφων της, Νεφέλη Κουρή, Δήμητρα Παπαδήμα και Νίκη Παλληκαράκη, ανέφερε: «Αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω εγώ, θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που αποχώρησαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved