Όλα όσα έγιναν στο bachelor Παπουτσάκη-Πιλαφά!
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στο bachelor Παπουτσάκη-Πιλαφά!

Σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Δονούσα.

Το ζευγάρι το οποίο έχει αποφασίσει να κινηθεί σε πολύ χαμηλούς τόνους και δεν θέλει κάμερες και φωτογράφους έχει αρκεστεί σε μια τελετή σεμνή και με λίγους και καλούς φίλους. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα φορέσει νυφικό.

Και μπορεί σήμερα να είναι ο γάμος αλλά χθες έγινε το... bachelor! Βέβαια δεν πρόκειται για ένα κλασικό bachelor, όπως το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά για μια όμορφη και χαλαρή συγκέντρωση των φίλων σε bar του νησιού. Σύμφωνα με το Yupiii, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, λίγο μετά τις 22:30, το ζευγάρι συγκέντρωσε τους φίλους του και βγήκαν για να μιλήσουν, να γελάσουν και να χαλαρώσουν από το άγχος των ημερών.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο στενός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ηθοποιού και η συνάδελφός της Κατερίνας Παπουτσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν έκαναν bachelor party με την έννοια που το έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί για ένα ποτό, ακούσαμε ωραία μουσική, αστειευτήκαμε, συζητήσαμε και ευχηθήκαμε στο ζευγάρι. Ουσιαστικά κάναμε ένα ήσυχο πάρτι με λίγους και καλούς φίλους, με πολύ casual ντύσιμο και καλοκαιρινή διάθεση. Χωρίς επιτήδευση, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία του ζευγαριού», αναφέρει στενός φίλος της ηθοποιού.

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν τους κατοίκους του Κυκλαδίτικου νησιού να έχουν ενθουσιαστεί με το γάμο της ηθοποιού και να μην σταματούν να της δίνουν ευχές καθώς και να την προτρέπουν να γίνει σύντομα μανούλα.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά που ανέβασε ο Δημήτρης Γιαννέτος στο Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved