Ελένη Μενεγάκη: Η συμπαράσταση σε «φίλη» που έχασε το μωρό της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η συμπαράσταση σε «φίλη» που έχασε το μωρό της!

Τον τελευταίο χρόνο η Ελένη Μενεγάκη μας έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο, πιο φιλικό, επικοινωνιακό, τρυφερό. Φταίει ο έρωτας;

Φταίνε τα χρόνια πορείας της και η καταξίωση που νιώθει ότι έχει κερδίσει; Η αγάπη της για την τεχνολογία και τα social media; Όπως και να έχει πλέον η παρουσιάστρια έρχεται σε επαφή με τον κόσμο που την αγαπάει και όταν έχει χρόνο φροντίζει να απαντάει στα δεκάδες μηνύματα που της έρχονται στο twitter από θαυμαστές ακόμα και στις διακοπές της.

Πρόσφατα μάλιστα είχε ένα διάλογο με μια διαδικτυακή της φίλη η οποία αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα και θέλησε να το μοιραστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Η κοπέλα είχε επικοινωνήσει από την αρχή του καλοκαιριού με την παρουσιάστρια και την ενημέρωσε, μέσω twitter, πως περιμένει το 4ο παιδί της και πως θα ήταν μεγάλη η χαρά της να της το βαφτίσει η ωραία Ελένη.

Η παρουσιάστρια αρχικά δεν είχε απαντήσει στα μηνύματα της «φίλης» αλλά πριν λίγες ημέρες το μήνυμα χαράς μετατράπηκε σε δάκρυα και πόνο και η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκεί. Το μήνυμα της θαυμάστριας έλεγε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Η Ελένη σύντομη και περιεκτική της απάντησε: «Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς νοιώθεις... Ο χρόνος θα γιατρέψει τον πόνο σου και ο Θεός που θα σου φέρει άλλο μωράκι!».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση στο παρελθόν και μάλιστα δύο φορές. Η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια είχε αποβολή ήταν πριν την εγκυμοσύνη στον γιο της, Άγγελο, ενώ η δεύτερη φορά ήταν πριν την εγκυμοσύνη της στο τρίτο της παιδί τη Βαλέρια.

Δείτε το διάλογο της Ελένης Μενεγάκη στο Τwitter και τα μηνύματα που της έστελνε κατά καιρούς η θαυμάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved