Στα σύννεφα πέταξε η...
Showbiz

Στα σύννεφα πέταξε η...

Μια βόλτα με ένα αεροσκάφος ήταν αρκετή για να «μαγευτεί» η γνωστή κυρία της σόουμπιζ και να θέλει να μάθει να πιλοτάρει.

Πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της και ένας καλός της φίλος που είναι πιλότος της έκανε δώρο μια βόλτα με το αεροσκάφος και την άφησε μάλιστα να πιλοτάρει. Η Μαίρη Μηλιαρέση μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr μοιράστηκε τα συναισθήματά της από την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε ενώ δεν έκρυψε πως κάποια στιγμή από το φόβο της ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει.

«Αυτή η βόλτα ήταν το δώρο για τα γενέθλιά μου από έναν φίλο μου πιλότο. Πήγαμε Μέγαρα, οργανωθήκαμε, μου έδειξε όλα αυτά τα οποία πρέπει κάποιος να ξέρει και να ελέγχει πριν πετάξει. Τα βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέροντα, δεν φοβήθηκα καθόλου. Όταν ήμασταν στον αέρα με άφησε να πιλοτάρω αρκετή ώρα. Έστριβα και κρατούσα το αεροπλάνο σε συγκεκριμένο ύψος. Μάλιστα όταν μου έδειξε τι σημαίνει «G» εκεί τρόμαξα λίγο γιατί δεν ήξερα πόσο περίεργο είναι το συναίσθημα. Μετά μου εξήγησε ότι αυτό που ένιωσα είναι φυσιολογικό. Του ζήτησα να το ξανακάνει. Φανταστείτε δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου γιατί το βάρος ήταν διπλάσιο. Καθώς με την επιτάχυνση το βάρος διπλασιάζεται. Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά, νιώθοντας τόσο ελεύθερος. Θα το ξανάκανα πολύ ευχαρίστως. Τώρα έπεται πτήση με ελικόπτερο. Άλλη αίσθηση, πολύ διαφορετική».

Μπορεί να φοβήθηκε αλλά θα το ξαναέκανε με μεγάλη χαρά.

«Τρόμαξα, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, έφυγε όλο το αίμα από το κεφάλι μου αλλά παρόλα αυτά θα το ξαναέκανα για να δω αν θα μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου».

Θα κάνατε ακόμα και μαθήματα για να μάθετε να πιλοτάρετε;

«Ναι, μου αρέσει πολύ να ξέρω να χειρίζομαι οχήματα. Αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη, φορτηγά, formula και ελικόπτερο που μου μένει να δοκιμάσω. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε κι εσείς!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved