Ο πνευματικός του Ματέο Παντζόπουλου «δίνει» την Ελένη Μενεγάκη!
Showbiz

Ο πνευματικός του Ματέο Παντζόπουλου «δίνει» την Ελένη Μενεγάκη!

Από εκεί που δεν το περίμενε το βρήκε η Ελένη Μενεγάκη!

Ο αρχιμανδρίτης κ. Ευδόκιμος Φραγκουλάκης, πνευματικός της οικογένειας Παντζοπούλου και πλέον της παρουσιάστριας ο οποίος δεν γνωρίζει το χώρο της showbiz άθελα του έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το ζευγάρι.

Ο αρχιμανδρίτης αποκάλυψε στο fthis, πως η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο Σάββατο έγινε νονά και επισημοποίησε περισσότερο τη σχέση της με το Ματέο και την οικογένειά του. Η παρουσιάστρια το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου βάφτισε την ανιψιά του Ματέο Παντζόπουλου, την κόρη του αδελφού του, Λευτέρη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ιερώνυμου: «Η βάφτιση έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Ήρθε όλη η οικογένεια μαζί και υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους. Η Ελένη κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό και προσπαθούσε να το κάνει να ηρεμήσει μέσα στην πολυκοσμία. Ο Μαθιός και ο Λευτέρης με τη σύζυγό του και το μεγάλο του γιο, Δημήτρη, ήταν συνέχεια δίπλα της, μαζί με τη μητέρα τους. Είναι μια πολύ καλή οικογένεια και πολύ δεμένη. Τους γνωρίζω από τότε που γεννήθηκαν ο Λευτέρης και ο Μάκης. Είναι άψογα παιδιά. Η Ελένη δεν ήθελε φωτογράφους. Πήραν μόνο έναν από το νησί και άλλον έναν που δεν τον γνωρίζω. Ήταν ένα ωραίο Μυστήριο. Όλη η οικογένεια ήταν συγκινημένη. Όταν τελείωσε το Μυστήριο, όλοι πήγαν στο κτήμα του Μαθιού για να γιορτάσουν το γεγονός με ένα μεγάλο τραπέζι. Ήμουν κι εγώ καλεσμένος, αλλά ένα πρόβλημα υγείας που έχω με κράτησε μακριά τους. Αλλά δεν πειράζει! Θα κατέβω να δω τα παιδιά με την πρώτη ευκαιρία».

Ο ιερωμένος, επίσης, μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, είχε να πει μόνο τα καλύτερα.

«Είναι πολύ αξιόλογο άτομο η Ελένη. Έρχεται εδώ, στη Μονή Παναγίας της Παναχράντου και εκκλησιάζεται, προσεύχεται. Είναι κοπέλα της εκκλησίας. Πολύ καλή κοπέλα. Έτοιμη να βοηθήσει το μοναστήρι ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, μου λέει συνέχεια: "Μην στεναχωριέσαι, πάτερ, εδώ είμαι εγώ».

O ιερέας μίλησε και για τη σχέση της μητέρας του Μαθιού- όπως τον αποκαλεί-, Λιλίκας Παντζοπούλου και της Ελένης Μενεγάκη, διαλύοντας όλες τις φήμες που ήθελαν οι δυο γυναίκες να μην μιλάνε: «Δεν ισχύουν αυτές οι φήμες. Η μητέρα του Μαθιού και η Ελένη είναι πολύ αγαπημένες. Φυσικά και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved