Showbiz

Γιατί θρηνεί η Ντέσσυ Κουβελογιάννη;

«Αυτό είναι το μοναδικό μήνυμα που δεν ήθελα ποτέ να γράψω..'Καλό ταξίδι' Μπουμπού μου, θα τα ξαναπούμε σίγουρα...», έγραψε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η παρουσιάστρια είχε μια πολύ σημαντική απώλεια στη ζωή της τον περασμένο μήνα η οποία όχι μόνο την στιγμάτισε αλλά και της στοίχισε πολύ.

Στις 30 Αυγούστου «έφυγε» από τη ζωή η καλύτερή της φίλη, Βίκυ Τσαλδάρη σε ηλικία 42 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Η Βίκυ ήταν φίλη της παρουσιάστριας τα τελευταία 27 χρόνια και τη θεωρούσε κάτι περισσότερο από οικογένειά της. Η 42χρονη γυναίκα άφησε πίσω της το σύζυγό της αλλά και την κόρη της η οποία ήταν βαφτιστήρα της παρουσιάστριας.

Συγκίνηση, όμως, προκαλεί και το μήνυμα που έστειλε η άτυχη γυναίκα στη Ντέσσυ Κουβελογιάννη όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο: «Μπουμπού, φοβάμαι. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα γεράσουμε μαζί, αλλά θα το παλέψω»!

Τέλος, η παρουσιάστρια, συντετριμένη έγραψε πριν από λίγη ώρα στο προφίλ της στο Facebook:

Dessy Kouvelogianni

«Κανονικά θα έπρεπε να σας ευχαριστήσω έναν-έναν για τις ευχές σας στις 20 Αυγούστου, λυπάμαι που φέτος δεν θα το κάνω, αλλά ήταν ο πιο δύσκολος μήνας που πέρασα..δεν έχασα την επί 27 χρόνια καλύτερη μου φίλη, δεν έχασα την αδελφή μου, έχασα τη Μπουμπού, κάτι πολύ πιο δυνατό κι από φιλίες και οικογένεια», αποχαιρετώντας και με αυτό τον τρόπο για πάντα τη φίλη της Βίκυ.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved