Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πού έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πού έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο

Μόλις δέκα ημέρες μετά το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα, η ηθοποιός έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά του συζυγού της.

Βέβαια ο φωτογραφικός φακός δεν κατάφερε να απαθανατίσει το ζευγάρι μαζί αλλά ούτε και τον επιχειρηματία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, συμμετείχε στην «μουσικοθεατροπαρανοϊκή» παράσταση «Ένας Τρελλός» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία ήταν του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου αλλά συμμετείχαν και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε μαζί πολύ νωρίτερα από την έλευση των φωτογράφων κι έτσι δεν έγινε αντιληπτό. Μετά την έναρξη της συναυλίας ο Παναγιώτης Πιλαφάς κάθισε στο πλάι της σκηνής μαζί με φίλους και παρακολούθησε τη σύζυγό του χωρίς να σταματά να την χειροκροτεί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φορούσε ένα ανοιχτό πορτοκαλί φόρεμα, ριχτό και γκρι φλατ εσπαντρίγιες. Τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρα και ήταν ελαφριά βαμμένη με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που της έδινε χρώμα. Το ζευγάρι συνεχίζει να κρατάει το ίδιο χαμηλό προφίλ και μετά το γάμο του και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα με τις εμφανίσεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved