Τζώρτζια: Η ιατρική, τα θέλω και τα όχι!
Showbiz

Τζώρτζια: Η ιατρική, τα θέλω και τα όχι!

Η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια, αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και στόχος της είναι να τους βοηθάει!

Αυτό είναι και ο λόγος που όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει γιατρός. «Όταν ήμουν μικρή σχεδίαζα να γίνω γιατρός ανθρώπων ή ζώων. Με ενδιέφερε να απαλύνω τον πόνο. Τελικώς βρήκα άλλους τρόπους να πλησιάσω τον στόχο. Ελπίζω να τα καταφέρνω!», λέει στο gerogiosv.wordpress.

Η Τζώρτζια, μίλησε επίσης για τα παιδικά της χρόνια, τις αναμνήσεις της αλλά και τα θέλω της. «Πολύτιμες αναμνήσεις είναι οι βόλτες και η ζωγραφική με τον παππού Αντρέα αλλά και απίθανα καλοκαίρια στην Πάρο με ψαρέματα και κακαβιές με τον παππού Δημήτρη» αναφέρει ενώ συμπληρώνει πως δεν νοσταλγεί στιγμές από το παρελθόν μόνο τα πρόσωπα που έχουν φύγει.

«Νομίζω πως ο άνθρωπος ξεκινάει την πορεία του ως παιδί έχοντας αληθινή και βαθειά αίσθηση του σημαντικού και του ωφέλιμου. Στο δρόμο παρεμβάλλονται ένα σωρό άχρηστες πληροφορίες και "στόχοι" που σε βγάζουν από την αληθινή σου πορεία. Έχω την εντύπωση πως πολύ λίγες φορές στη ζωή μου έχασα την επαφή με το παιδί αυτό. Οι θεωρίες δε με βοήθησαν ποτέ τόσο όσο το ένστικτο που όλοι έχουμε», αποκαλύπτει.

Τέλος, η Τζώρτζια δηλώνει πως της αρέσει πολύ το θάρρος και η εμπιστοσύνη στη ζωή ενώ αν και ανατρεπτική δεν θεωρεί τον εαυτό της «επαναστάτρια». «Επαναστάτρια..δεν θα το έλεγα..Προσπαθώ να κατανοήσω τους άλλους και αν μπορώ να βελτιώσω τον εαυτό μου και την κατάσταση γύρω μου, πάντα με ήπιους και ουσιαστικούς τρόπους», λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved