Πέτρος Φιλιππίδης: Η ένταξη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και τα κοινά!
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ένταξη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και τα κοινά!

Θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο επόμενος ηθοποιός που θα ασχοληθεί με τα κοινά και θα κατέβει στον πολιτικό στίβο και ποια η γνώμη του για το μεγάλο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εκλογές;

Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Glam» είπε πως του έχει γίνει αρκετές φορές η πρόταση να κατέβει στις εκλογές αλλά ήταν αρνητικός πλέον όμως αρχίζει να το σκέφτεται. Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρίσκει μεμπτό το να πολιτεύονται άνθρωποι από το χώρο της τέχνης. «Η υποψηφιότητα είναι προσωπική και σοβαρή απόφαση. Ο καθένας μπορεί να πολιτευτεί αν το θέλει. Οπότε, ναι, καλά έκαναν. Ιδιαίτερα ο Γιάννης Μπέζος έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από κάποιους επαγγελματίες πολιτικούς. Ο Παύλος Χαϊκάλης, επίσης, έχει αποκτήσει ένα νέο πάθος με αυτή την ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ένταξη της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και το ποσοστό που πήρε αλλά και τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012, αναφέρει:

«Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών δεν το περίμενα. Εξεπλάγην, ξαφνιάστηκα, αλλά τελικά κατάλαβα ότι ήταν ψήφος διαμαρτυρίας. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ που θύμωσε εκφράστηκε ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ. Εν αντιθέσει με την είσοδο της Χρυσής Αυγής που την περίμενα. Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι».

Σε ποια κενά αναφέρετε;

«Στην ασφάλεια. Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις», εξηγεί ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved