Διαψεύδει η Πάολα πως έχει λογαριασμoύς σε Twitter και Facebook!
Showbiz

Διαψεύδει η Πάολα πως έχει λογαριασμoύς σε Twitter και Facebook!

Πολύς ντόρος για το τίποτα φαίνεται πως έγινε σήμερα το πρωί με το πολυσυζητημένο tweet που έγραψε η Πάολα όσον αφορά στα κακεντρεχή σχόλια που γράφονται για εκείνη στα social media.

Η τραγουδίστρια διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει οποιονδήποτε λογαριασμό σε Twitter και Facebook και δεν έχει ιδέα για τα κακόβουλα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για το πρόσωπό της στο διαδίκτυο.

«Προτιμώ να πίνω καφέ με τους φίλους μου παρά να κάθομαι σε έναν υπολογιστή και να κάνω chat», δήλωσε χαρακτηριστικά στο layout εξηγώντας πως δεν έχει λογαριασμό σε κανένα social media.

Ψάχνοντας κάποιος στο twitter το όνομα της τραγουδίστριας (Paola Foka) θα διαπιστώσει πως υπάρχουν πάνω από ένας λογαριασμοί στο όνομά της. Τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο εν λόγω λογαριασμός της ανήκει γεγονός που η ίδια διαψεύδει.

Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, η Πάολα στις 25 Οκτωβρίου άνοιξε έναν λογαριασμό στο twitter, μετά από παρότρυνση φίλων της, ασχολήθηκε για δύο ημέρες και στη συνέχεια απείχε από το... άθλημα αφού το θεωρούσε χάσιμο χρόνου.

Δείτε το λογαριασμό που αναρτήθηκε το tweet – απάντηση στα σχόλια καθώς και τον πραγματικό λογαριασμό της τραγουδίστριας ο οποίος είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved