Ο Γιώργος Λιάγκας αντί για τη βάφτιση, πήγε θάλασσα;
Showbiz

Ο Γιώργος Λιάγκας αντί για τη βάφτιση, πήγε θάλασσα;

Σε λίγες ώρες η Φαίη Σκορδά θα γίνει νονά.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, η παρουσιάστρια το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι θα βαφτίσει το γιο της πολύ καλής της φίλης και συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη Πολυξένης Καραμίχα.

Όλα είναι έτοιμα για τη βάφτιση και το μόνο που μένει είναι η νονά Φαίη να φτάσει στο Μέτσοβο μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και το γιο τους, Γιάννη. Αυτό, όμως, που μας παραξένεψε και σας το παραθέτουμε είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής λίγη ώρα πριν στο twitter του. Ο Γιώργος Λιάγκας, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό, μια φωτογραφία που μας έφερε ξανά στο νου το καλοκαίρι γράφοντας τη λέξη «Μαγεία».

Και μπορεί ο παρουσιαστής να είναι χειμερινός κολυμβητής και να αγαπά πολύ τη θάλασσα, όμως, αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τώρα, συνεπώς ο Γιώργος Λιάγκας είναι σε κάποια παραλία, πότε θα ξεκινήσουν για το Μέτσοβο, ο οποίο είναι και περίπου 7 ώρες δρόμος από την Αθήνα; Η Φαίη Σκορδά θα πάει τελευταία στιγμή στο χωριό ή βρίσκεται ήδη εκεί μόνη της;

Βέβαια, κρατάμε μια επιφύλαξη γιατί μπορεί η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη μια από τις προηγούμενες ημέρες και απλώς τώρα ο παρουσιαστής να ήθελε να νιώσει πάλι... καλοκαίρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved